Buniek92 Posted July 1, 2017 Report Posted July 1, 2017 Temat przewijał się już gdzieś po forum, jednakże remedium jak dotąd nie znalazłem. Pękł mi zatrzask magazynka do P90, a klejenie nie przyniosło oczekiwanych rezultatów. Replika poszła na ścianę na dwa lata. Jak to bywa, zatęskniłem za poręcznością cegły i postanowiłem ją reanimować. W sklepach można co najwyżej kupić kompletne body, lub customowy wyrób laylaxa za cenę ponad 1/4 całej repliki. Tuż po awarii zamówiłem wydruk 3D modelu, jednak zatrzask średnio współpracuje. Nie da się zamontować sprężyny i nie mieszczą się lowcapy od Boyi. Może macie pomysły jak to ustrojstwo poprawić, gdzie przyszlifować .ect? Ewentualnie gdzie kupić pasujący z pudełka nowy zatrzask? https://www.thingiverse.com/thing:197068 - link do projektu 3D Quote
switas1974 Posted April 1, 2021 Report Posted April 1, 2021 Jesli nadal Cie to interesuje ... sposob banalny, wkrecasz od frontu krótką srube w otwór pod lufą. A zatrzask mozesz probowac dorobic podklajajc blaszki na dobry klej dwuskladnikowy. Quote
Buniek92 Posted April 1, 2021 Author Report Posted April 1, 2021 12 godzin temu, switas1974 napisał: Jesli nadal Cie to interesuje Dzięki. Przy takiej cenie repliki średnio opłaca się grzebać. Nie wiem jak tak dobra konstrukcja może być tak tania ;) Quote
Recommended Posts