Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam wszystkich!

Przepraszam, że poruszam temat, których pewnie są setki w tym dziale, ale każdy ma swoje wymagania.

Chciałbym zacząć przygodę z ASG, ale kompletnie nie wiem co wybrać. Poczytałem trochę i z pewnością nie interesują mnie repliki sprężynowe.

Zastanawiałem się bardziej nad elektrycznymi. Co byście mi doradzili.

1. Karabinek (do 500 zł)

2. Broń krótka (do 200-300 zł)

3. Dodatkowe magazynki (nie wiem ile na początek zdałoby się mieć)

Ponadto chciałbym się dowiedzieć co sądzicie o takowych rzeczach. Wszystko mogę ściągnąć z Chin. Zamieszczam również ceny. Może być różnica w cenach 5-20 zł.

https://zapodaj.net/...e14973.jpg.html

Edited by eN2E
Posted

Na początek nie potrzebna ci broń krótka, więc dołóż te 300 zł do repliki głównej- do 800 według mnie bardzo fajną opcją jest cm048, dodatkowe magazynki też kupisz z czasem a przed nimi lepiej wyposaż się w LiPo i ładowarkę.

Posted

Nie kupuj cm.048. Za te pieniądze dostaniesz lepsze ak. Miałem ak74 od cymy i osobiście wyżej stawiam serię RK do Boyi (z literką S w nazwie modelu).

Te taśmy maskujące tanio wychodzą, gdzie to można dostać?

Posted (edited)

Za 699zl masz replikę pierwszej klasy, kupisz za to gięte Aresa. A za resztę lipo i jakaś skromną ładowarkę.

Chcesz więcej info, napisz na PW.

Edit: Nie kupisz, nigdzie nie ma dostępnego.

Edited by zajaszcze
Posted (edited)

Te taśmy maskujące tanio wychodzą, gdzie to można dostać?

Tego typu rzeczy sprowadzam z Chin ze strony www.wish.com. Minusem jest to, że trzeba czekać 2-4 tygodnie oraz kupisz 5 rzeczy (paczek od jednego sprzedawcy) to zapłacisz za 5 przesyłek.

Dobra Panie i Panowie. Dziewczynę już ubłagałem :icon_biggrin: mam 800 zł i chcę je wydać na replikę? Jakieś konkretne propozycje? (mile widziane linki do konkretnych replik) oraz z jakiego sklepu najlepiej kupować? Przeglądałem repliki na militaria.pl i powiem szczerze, że bez osoby kumatej to można jedynie popatrzeć.

Może być coś tańszego do ewentualnego upgrade'u lub coś droższego, ale w najbliższym czasie upgrade nie będzie możliwy.

Edited by eN2E
Posted

No to pytanie i podstawowe i zasadnicze: kałasz ma być, eMka, gieta? Bo jak już pisałem Wróż Maciej tu nie bywa i ciężko nam, po określeniu że masz 8 stów określić co chcesz.

Na Militaria.pl to........ to nic nie znajdziesz a jak znajdziesz to i drogo i bez serwisu.

Poczytaj tematy przyklejone może ci się coś rzuci w oczy i zawęzisz ciut zakres szukania.

Posted
Tego typu rzeczy sprowadzam z Chin ze strony www.wish.com. Minusem jest to, że trzeba czekać 2-4 tygodnie oraz kupisz 5 rzeczy (paczek od jednego sprzedawcy) to zapłacisz za 5 przesyłek.

Na Ali brałem za chyba 1$ sztuka z przesyłką gratis ;)