Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam,

chciałbym zacząć swoją przygodę z airsoft i poszukuje dobrej repliki najlepiej elektryczna z późniejszą możliwością rozwoju. doradzi coś ktoś ? :icon_biggrin:

Edited by arend
Posted (edited)

jestem otwarty na propozycje :icon_smile: trochę poprzeglądałem forum, pooglądałem filmiki na yt i jestem trochę zmieszany.

Edited by arend
Posted

Jeżeli chcesz replikę do wyjęcia z pudła i strzelania bez zbędnych ceregieli, to polecane są emki KWA. Pancerny gearbox, w razie potrzeby można bezproblemowo tuningować, a stockowe części są wykonane na bardzo wysokim poziomie.

Posted

I kałasze Bojia serii RKxx i parę innych też. Sprecyzuj może jaki typ cię interesuje (eMka, AK, Gie itp) i określ budżet którym dysponujesz na replikę. Ułatwi to jakiekolwiek dywagacje.

A i czerwone literki zaznaczone w twoich postach to miejsca łamania regulaminu Fo. Proszę o poprawienie się na przyszłość mimo że wakacje już w toku.

Posted

Przepraszam, umknął mi temat. KWA robi niezłe repliki. W dziale technicznym są dokładniejsze opisy tych replik, ale nie kojarzę żeby ktoś na nie mocno narzekał.

Posted

Okey dzięki. A czy ewentualnie jeszcze jakieś propozycje w tym przedziale cenowym? Nie chciałbym kupować pierwszej lepszej repliki :)

Posted

Jak totalnie nie wiesz co chcesz to trochę trudno doradzić, bo jest na prawdę duża ilość replik do 1500 zł :)

Ja mam obecnie dwa elektryki M249 i AUG'a.

M249 od A&K na promocjach można dorwać poniżej 1500 i replika w stocku daje spokojnie radę, a jak ktoś chce to też kupę kasy można w to włożyć ;)

AUG jest o wiele tańszy, za 800 zł masz replikę i hulaj dusza z modyfikacjami.

AK od LCT i E&L to też bardzo dobry wybór.

eMek też jest wielu producentów, jest gdzieś nawet oddzielny temat o eMkach. http://forum.wmasg.pl/topic/136561-repliki-m4-wybor-ostateczny/