Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam

Chciał bym ostrzec użytkowników przed tym kolesiem , zostałem przez niego oszukany na 400 zł . Aukcja dotyczyła JPC od RR , ... wszystko pięknie , napisałem o wysłanie zdjęć , kolega ww wysłał.. Zdjęcia doszły , więc postanowiłem zakupić owy przedmiot ... wysłałem pieniądze na konto, ponieważ nie chciał wysłać pobraniem , .. człowiek uczy się na błędach... i czekałem na wysyłkę ... na próżno . Pewnego dnia trafiłem na to samo zdjęcie co mi wysłał ... okazało sie że ten pan kopiował stare aukcję w 100 % nawet ustawienia zdjęć były takie same (niestety domyśliłem się za późno ) użytkownik może atakować z 2 kont (albo więcej ). Jak na razie z tego co wiem 2 osoby zostały oszukane (ja i użytkownik KretCK). Pisałem do niego , ale kontakt się urwał , i słuch po nim zaginął . sprawa oczywiście trafi na Policję , trzeba ukarać takie osoby , mam nadzieję że już żadna osoba nie stanie się ,,zwierzyną polną " pozdrawiam :icon_wink:

linki do konta złodzieja z Rzeszowa

- http://wmasg.pl/pl/profil/show/204456

- http://wmasg.pl/pl/profil/show/204416

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zupełnie przypomniała mi się sprawa pewnego Wojtka M. aka Krzyśia, przypadkiem także z Rzeszowa...

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Posted

Na nic nie czekać, zwrot kasy to tylko okoliczność łagodzaca. Jak się oszusta od razu nie naprostuje to potem nic się nie zdziała.

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Posted

IP nie jest to samo, ale wszystkie znaki na niebie wskazują tą samą osobę - poszedł ban.

Super a ja wysłałem mu już kase... I co teraz typ napisał że jak coś to ma już kase ale nie może nawet odpisać bo konto zbanowane pozostało złożenie sprawy na policje?

Może to wgl inna osoba i teraz nie mam z nią kontaku przez ten ban... No nic jak do poniedziałku nie dojdzie paczka to zgłaszam sprawę na policji

Posted

Twoje dane ma, a jak nie ma adresu do wysyłki to zawsze może zwrócić przelew.

Jak kupiłeś tą wydmuszkę m249 to zmartwię Cię, zdjęcia kradzione z ogłoszenia z 2014.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...