Tomson2801 Posted June 18, 2017 Report Posted June 18, 2017 (edited) Siema, pierwszy post wiec na starcie witam wszystkich :icon_smile: i mam nadzieje że zabawie na dłuuugo :icon_biggrin: doradziłby ktoś jaką replike zakupic na początek jak w temacie do 350zł kupic? :icon_smile: iśc w jakąś używke czy może coś słabszego ale nowego z gwarancją? :icon_smile: myślałem o używce g36c jg608 ale jak czytam jakie jest zdanie o kupowaniu używek to troche sie waham :icon_smile: dzieki za pomoc z góry :icon_wink: Jeżeli nie zmienisz sposobu pisania to raczej nie zabawisz. Pierwszym postem naruszasz regulamin który przeczytałeś ( potwierdziłeś to) i zgodziłeś się respektować ( też potwierdziłeś). Arend Edited June 18, 2017 by arend Quote
arend Posted June 18, 2017 Report Posted June 18, 2017 Z budżetem 350 pln nie poszalejesz. Albo musisz szukać dobrej promocji ale i tak na nic nawet średniego może nie wystarczyć albo uciułać jeszcze trochę forsy i szukać promocji na podstawowe boyce. W grę wchodzą jeszcze modele cymy cm028/031 ale ze względu na system w którym są zbudowane wystartować z nimi można ale tuningować ciężej. Ewentualnie.... zajrzyj do PW. Quote
Tomson2801 Posted June 19, 2017 Author Report Posted June 19, 2017 Pisałem szybko z telefonu, spoko już będę zwracał uwagę na interpunkcję. Na tel coś słabo mi strona działa, później zerknę na pw. dzięki za odpowiedź;) Quote
Recommended Posts