SniperWolf Posted June 17, 2017 Report Posted June 17, 2017 Witam serdecznie czy ktoś orientuje się czy nada się to jak baza pod tuning. Bo wygląda ciekawie i w standardzie VSR no i firma Classic Army na dodatek kusząca cena. Czy ktoś miał z tym do czynienia ? Warto kupić ? https://gunfire.pl/product-pol-1152213569-Replika-karabinu-snajperskiego-SPR-SR40.html Quote
thewojtz Posted June 17, 2017 Report Posted June 17, 2017 NIE WARTO Kupiłem, odebrałem, zwymiotowałem i odesłałem. Moim zdaniem TO NIE JEST CA!!! Na stronie producenta nie ma ani słowa o tej replice, wykonana jest super badziewnie, łoże się ugina, cylinder to aluminium, reciever to jakiś papierowy znal, szkoda czasu, pieniędzy i obiadu. Quote
SniperWolf Posted June 17, 2017 Author Report Posted June 17, 2017 Dziękuję za szybką odpowiedz. Czyli CA to nie jest CA co kiedyś :/ Quote
thewojtz Posted June 17, 2017 Report Posted June 17, 2017 To raczej wcale nie jest CA, nawet naklejki na pudle nie było a instrukcja jak od chinola. Quote
Recommended Posts