Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Atak Skorpiona 2005 - wrażenia po zlocie

Recommended Posts

Posted

Oiii

Dziekuje orgranizatorowi jak i wspolorganizatorom, obu armiom a przedewszystkim dla moich wspolkompanow (Liski :]).

Musze przyznac, ze takze dziekuje tym wszystkim terminatorom, za dawke adrenaliny wymieszanej z agresja - naprawde moglem sie dzieki wam wyladowac! Dziekuje jeszcze raz!

Dzieki oczywiscie za sytuacje blue-on-blue - _war is hell_ jak to mowia :]

::

Najwazniejsze pytanie:

Gdzie jest reszta fotek?

Cheers

W

• 2 weeks later...
Posted

Witajcie!

Jeszcze raz chcę Wam wszystkim podziękować że byliście!

Bez Was oczywiście żadnego zlotu by nie było

Ze zlotu na zlot jest nas więcej, a co w związku z tym mogę zaproponować więcej atrakcji.

Nauczony wydarzeniami na poprzednim zlocie nie mówiłem wam co planuję, bo znów by były pytania co z X lub Y "miało być, a nie ma" :)

Zaufaliście mi i przyjechaliście w ciemno, mam nadzieję że było warto i się nie rozczarowaliście. Tradycją już się stało że do każdego zlotu staramy się przygotowywać nowe atrakcje (ciekawe jak to asie skończy??? :twisted: )

Było nas ok 180 osób, zgłosiło się ponad 200 z 6 krajów.

Chciałbym najbardziej podziękować Czeczenowi (Netador) za pomoc w poprowadzeniu gry i koordynacji działań.

PETom za zorganizowaniem zajawkowej imprezy sobotniowieczornej

Oraz wszystkim dużym oddziałom których gościliśmy tak liczną reprezentację, dzięki nim "wolni strzelcy" mogli zobaczyć jak działają zgrane zespoły.

W ogóle Wam dziękuję. Po tym zlocie znów mi się chce je organizować. jest pomysł na nowa formułę, coraz więcej ludzi udaje mi się przekonać do tego co robimy i do nas, zaczynają nam ufać i dzięki temu możliwe będzie organizowanie zlotów i manewrów w nowych miejscach.

Do zobaczenia zimą! IGLOO 2006 odbędzie się w terminie styczeń/luty.

Jeśli macie jakieś propozycje co do terminu proszę o info

Pozdrawiam Tadeusz

P.S. Oto komplet zdjęć które zrobili organizatorzy bądź uczestnicy i potem mi je wysłali:

http://www.warrior.pl/1159876561.php

nadal czekam na resztę fotek

wysyłajcie na maila (mam duuużą skrzynkę)

tadeusz@warrior.pl