Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam serdecznie. Po ponad dwu letniej przerwie od ASG chciałbym wrócić do tego tematu :D Najgorszą decyzja w moim życiu- sprzedanie całego sprzętu. Dlatego też pisze do was z pytaniem. Co po tych dwóch latach jest godne polecenia. Chciałbym zestaw, jakiegoś SCARA lub coś z rodziny M4. Do tego oczywiście lipo, i że dwa dodatkowe magi. Cena? Fajnie jakby znaleźli się coś ciekawego do 1000pln (za cały zestaw co podałem), resztę czyli jakieś 500pln chciałbym przeznaczyc na mundur, na pewno z bluza combat i kamizelka taktyczna. Jeśli bym mógł prosić o podesłanie wyżej wymienionych przedmiotów dobrej jakości oczywiście w dobrych cenach byłbym wdzięczny. Pomóżcie wrócić do tego pięknego sportu :P

Posted

W cenie do 1k możesz dostać tylko SCARa BOY'a. Miałem i ZDECYDOWANIE nie polecam, chyba, iż ktoś jest gotów poświecić dużo czasu na naprawy, szukanie części etc.

W emkach masz już lekko większy wybór. Ja osobiście polecam w tych pieniądzach emki lub HK Specny (najlepiej SAECi). Powinieneś bez problemu zmieścić się w swoim budżecie - np http://azteko.pl/specna-arms-replika-karabinka-sa-b02-saec-system-half-tan-p-16429.html .