LD_cynik Posted July 7, 2004 Report Posted July 7, 2004 Thorneb swietne zdjecia! Tylko mala prosba, men, bo mi sie cos jebie i mi to jako bmp chce zapisywac, zenada, wez mi wyslij n amaila te fotki, jesli amsz wieksze to szczegolnie - rws@wmasg.pl - bede wdzieczny bardzo :) Jaki EB to jest w ogole, ktory model? bo jest ich troche... Zdaloby sie jakbys jeszcze cyknal go w swojej dloni w roznych ujeciach coby proporcie zobaczyc i ogolna wygode chwytu. Kurwa, fixed idealny ehh... Halo tez ladne ale OTFy wole D/A no i tanto to jakos nie dla mnie, ale jakby mi ktos dal to bym nie plakal :mrgreen: EDIT - fotki juz mam, ale jesli amsz wieksze wersje to wal smialo :) Quote
Thorneb Posted July 7, 2004 Report Posted July 7, 2004 Mój model to Strider EBL-S. Z nazewnictwem to jest tak EBL-S to przedłużony EB-S (Spearpoint) z dodatkowym choilem. Wersja EB-S to zwykla wersja spearpoint bez drugiego choila. Jeślli chodzi o werjse tanto to w oznaczeniu EB-S masz EB-T (tanto). Wejdz na strone Stridera i poogladaj zdjęcia. To powinno wyjaśnić wszelkie zawiłości. Przeczytaj też o ich gwarancji. Ideał..... http://www.striderknives.com Quote
LD_cynik Posted July 7, 2004 Author Report Posted July 7, 2004 Kurna ja durny jestem czasem tak, ze leb odpada, teraz prysznic wzialem i nagle oswiecenia dostalem :D, ostatnio siedze w robocie potwornie dlugo i od tego jestem totalnie niekumaty... EDIT - Odbierz maila :D Quote
Recommended Posts