RunForceOne Posted May 7, 2017 Report Posted May 7, 2017 (edited) Czołem! Na początku, witam wszystkich członków forum. Zdjęcia mojej repliki Spartac SRT-07 umieszczam bardziej jako ciekawostkę. Być może ktoś tak jak ja wcześniej, rozważa zakup tego modelu i szuka wszelkich informacji. Mam nadzieję, że zdjęcia komuś pomogą. Pozdrawiam! Spartac SRT-07 Autor: runforceone Zdjęcia rozebranej repliki Spartac SRT-07 Zobacz więcej zdjęć na airsoftphotos.net Edited May 7, 2017 by RunForceOne Quote
Marek0 Posted May 17, 2017 Report Posted May 17, 2017 niezle ci wyszło... ja dopiero zaczynam zabawe, i szukam inspiracji i wskazówek Quote
thor_ Posted March 18, 2018 Report Posted March 18, 2018 (edited) Lool :icon_wink: W sumie to wrzuciłeś zdjęcia części do repliki a nie repliki :icon_biggrin: To jak wygląda ten "Spartac SRT-07"? p.s. Tak wiem prawie rok temu :icon_wink: ale nie mogłem się powstrzymać :icon_wink: Edited March 18, 2018 by thor_ Quote
Recommended Posts