szymo86 Posted May 11, 2017 Author Report Posted May 11, 2017 (edited) Witam jeszcze raz:) Piszę tutaj, bo nie chce zakładać nowego tematu, a to po części na temat. Dotarła dzisiaj do mnie gieta Boyi od Zbrojowni. Czy mi się wydaje czy mam plombę w miejscu wymiany sprężyny? Na gearboxie jest ich plomba ale biała z napisem zbrojownia, ta jest zielona, ale maskuje dostanie się do śruby za którą jest sprężyna. Jeśli to plomba to ciut koślawo to pomyślane jest:P Tutaj link do zdjęcia giety http://uploadfile.pl...011---j159.html Edited May 11, 2017 by szymo86 Quote
Mixon Posted May 12, 2017 Report Posted May 12, 2017 (edited) Może koślawo, a może nie koślawo - zmiana sprężyny jest, bądź co bądź, dużą ingerencją w bebechy repliki. W końcu możesz walnąć jakąś potężną sprężynę, od której posypie się wszystko po jednej serii i próbować odesłać to na gwarancję :icon_razz: Edited May 12, 2017 by Mixon Quote
szymo86 Posted May 12, 2017 Author Report Posted May 12, 2017 A no tak, też podejrzewam takie wyjście sklepu. Dobrze, że nie wyłączyli EBB. Ale z drugiej stronie, to kiepskawo, bo pp to kupuje Boyi, żeby mieć dostęp do sprężyny i EBB. No cóż, przeżyje ;) fajnie, że mogę zmienić na T-Deans wtyczkę. Wysłane z mojego ASUS_X014D przy użyciu Tapatalka Quote
Recommended Posts