Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Okej, dziękuję :) Czyli jestem już zdecydowany. Dopłacę te 30 złotych na replikę niż będę później żałować że mogłem kupić coś lepszego.

Posted

Okolice Olsztyna? To repliki w Olsztynie raczej nie kupisz (chyba, że coś się zmieniło), ale jak będziesz szukał munduru to udaj się na rynek na Grunwaldzkiej - tam jest taki mały, a bardzo fajny sklep - Zielona Pantera.

Okej, w niedzielę jadę do Olsztyna więc na pewno tam zajrzę i sprawdzę :icon_smile:

W niedziele mają zamknięte. W soboty mają chyba do 14.

Posted (edited)

Okej :/ W kazdym badz razie dzieki :icon_razz: nawet jesli nie bede mial możliwości w sobotę to w tygodniu postaram się.

Zerknij do PW.

Arend

Edited by arend
Posted

Zajrzyj też do Stalhelma85 w CH Jakub naprzeciwko Wysokiej Bramy. Też ma sporo umundurowania, a prowadzi to aktywny gracz ASG, więc może w prazie potrzeby coś doradzić.

Posted (edited)

Co do karabinów snajperskich - jeśli to było do mnie, to póki co nie wyobrażam sobie kupowania takiego, z powodu iż z tego co już wyczytałem wiem, że aby mieć "dobrą" snajperkę to trzeba w nią włożyć conajmniej 1500 złotych.

Jeśli będę w najbliższym czasie w Olsztynie to zajrzę. :) Dziękuję za pomoc.

Edited by Arpel
Posted

Cześć:)

Witam wszystkich, podepnę się pod temat, mam nadzieję, że nikt się nie obrazi:)

Przeglądam to forum już od dłuższego czasu, wiele jest informacji. Prosiłbym o konkretną podpowiedź, przepraszam jeśli coś źle napisałem, albo chaotycznie zbytnio:) wszystko wyjasnię "po drodze":)

Witam

Chciałbym rozpocząć swoją przygodę w ASG. Dlatego też rozglądam się za replikami, kiedyś posługiwałem się Waltherem CP99 (rekreacyjnie) i trochę Glock'em RAM.

Na początek chciałbym wydać ok 500zł. W zasadzie wiem, ze najlepiej powinienem szukać jakichś karabinków szturmowych/pistoletów maszynowych, jednak jestem zainteresowany trochę opacznie zakupem broni bocznej, jakiegoś pistoletu.

Nie do końca jestem przekonany do tego czy to ma być elektryk, GG czy co2.

Zadowolony byłbym z systemu Blow Back, najlepiej z pozostawaniem zamka w położeniu tylnym przy pustym magazynku:) takie niepotrzebne widzimisie:)

Chodzi mi bardziej o strzelanie rekreacyjne, potem ewentualnie dołączenie do jakichś gier ASG i zakup "większej broni", ewentualnie CQB. W kazdym razie wpierw zabawa dla mnie:)

W zasadzie to nie byłoby problemu bo wziąłbym tego Walthera CP99, ale w zasadzie też rozmyślam nad zabawą w ASG kiedyś tam i chciałbym żeby to też się przydało na ewentualną "przyszłość".

Nie wiem do końca jeszcze dobrze co i jak, więc proszę o pomoc i doradzenie.

Pozdrawiam

S.

Posted

Zmiana planów:)

Poszerałem troszkę. Stanęło na tym, że jednak kupię M9 STTI, raczej ma dobre opinie, na początek wystarczy:)

Ale....co mogę zrobić z kasą pozostałą (oczywiście nie liczę tutaj okularów itp), jaki karabinek obecnie jest wart uwagi? Dużo jest tutaj postów opisujących, ale też większość ma datę sprzed roku i starszą.

Posted

Szymo, poczytaj tematy przyklejone. Repliki tam opisane dalej są i dostępne i polecane. A tu, a tu to ilu piszących tyle zdań i w zasadzie też nic nowego się nie dowiesz. A co do nowinek... to nieco ich ostatnio mało na testy dostajemy, a i użytkownicy też nie chcą się testami chwalić.

Posted

Tak, chodziło mi o forum ogólne. Dzięki za odp, w zasadzie tak jak pisałem, na start przyjąłem wersję soft:) czyli stti m9 i agm 003, okularki, maska. Czekam na sprzęt i zbieram na lepsiejsze sprzęty:)

Pozdrawiam:))