Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Czołem! :)

Mam 12 lat i... chciałbym zacząć bawić się w ASG..

Aktualnie swoich pieniędzy mam około pięciuset (od rodziców nie chcę zbytnio brać..) więc do tej kwoty szukałem też jakiejś repliki oraz okularów ochronnych i znalazłem kilka ciekawych replik, natomiast przeglądając internet dalej natrafiłem na kilka ogłoszeń, w których osoby sprzedają (używane) zestawy posiadające m.in:

Cymę 048, magazynki, maski typu Stalker, kulki, okulary, kapelusze i jeszcze kilka innych podobnych rzeczy..

WIĘC MOJE PYTANIE JEST TAKIE:

Czy opłaca się kupić taki używany zestaw i czy w ogóle takie aukcje są możliwe?

Nie chciałbym kupić za 400 złotych takiego super extra hiper zestawu i po dostarczeniu paczki dostrzec zepsutą replikę...

Chciałem kupić AGM 003 jako pierwszą replikę, ale z tego co zdążyłem wyczytać aktualna seria jest nic nie warta i po jednej strzelance potrafi się zepsuć..

Wiem, że 500 złotych to nie dużo jak na ASG, ale wydaje mi się, że jak na 12 latka też nie mało..

Z góry dziękuję wszystkim za pomoc.

Posted

Z używanymi różnie bywa i ciężko cokolwiek doradzić.

Jeśli chodzi o nowe repliki i podoba Ci się AK to za około 400zl kupisz cm028. Ja osobiście na Twoim miejscu poczekalbym, zaoszczędził trochę więcej kasy i wybrał rk10s od Boyi, na forum jest dużo tematów na temat tej replik, poczytaj :) obecnie możesz ją kupić za 675zl

http://www.asg.warszawa.pl/airsoft/repliki-asg/elektryczne/karabiny-szturmowe/p,rk-10s-boyi,52470.html

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Posted (edited)

Szczerze to nie chodzi mi wcale o wygląd :/ Moim zdaniem wygląd repliki totalnie nie jest ważny, tylko tyle by była sprawna i dobra.

Dzięki za propozycję.. jeszcze pomyślę o tym.

Edited by arend
Posted

Kupowanie nowej cymy 0.28 za 400 to największa głupota jak za 500 można mieć większość modeli rk boyi gdzie mamy stalowe korpusy metalowe części i drewno. W tym przedziale masz jeszcze g36 i mp5 JG