Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam. Chciałbym zacząć swoją przygodę z ASG. Wiele czytałem, ale i tak nie jestem pewny czy RK 02 full metal będzie dobrym wyborem. Chodzi mi tu o to jak długo wytrzyma bez zmieniania żadnych części (oprócz baterii) i czy nie rozsypie się po ok. półtorej, lub dwóch latach użytkowania. Mój budżet to ok. 500 zł na replikę (okulary, mundur itp będę o tym myślał później). Na oku mam także replikę M4 P&J, ale do niej musiał bym trochę jeszcze pozbierać kasy. Prosił bym o wypowiedzi o tych replikach. Którą z nich wybrać??

Z góry dziękuję.

Pozdrawiam

Edited by PaBlito5671
Posted (edited)

Mówisz, że RK? Mundur mam załatwiony od kolegi z wojska. Okulary będą uvexy, ponieważ są polecane przez wszystkich, a pod względem ochrony oczu wolę nie kombinować i nie brać innych "bo są droższe, może lepsze". Ale dziękuję za podpowiedź :icon_smile:

Edited by PaBlito5671
Posted

RK-02 na stocku spokojnie wytrzyma ile chcesz.

Fakt, że bateria będzie do wymiany już przynajmniej po pół roku częstego użytkowania - pod warunkiem, że będziesz ją odpowiednio ładował i rozładowywał.

Jedyne co to na początku warto wymienić gumkę hu - reszty nie tykaj, niech gwarancja trwa :icon_mrgreen: