kukunamuniu Posted March 28, 2017 Report Posted March 28, 2017 @wilq1979 Co masz na myśli przez integrację z bowmanem? Możesz to pokazać na jakimś zdjęciu? Quote
dr88 Posted March 28, 2017 Report Posted March 28, 2017 Maska chroni nie tylko przed strzałem w zęby. Nie raz zdarzyło mi się, że szedłem za kumplem przez las wpatrzony w jakieś miejsce, a on żeby przejść naciągnął gałąź po czym ją puścił :) dobrze, że miałem maskę. Nie chciałbym takim rozpędzonym kijem dostać w głowę. Quote
Narcyzek Posted March 28, 2017 Author Report Posted March 28, 2017 Bardzo dobry. Miejsce po pustym zębie wypełnisz (płacąc za to sporo z własnej kieszeni) a po oku nie. Maskę metalową można dowolnie giąć kombinerkami itd by nie uwierała, nie haczyła o okulary, nie cisnęła krawędziami w twarz itd. Można ją zintegrować z bowmanem (zestaw słuchawkowy) i bardzo przydaje się w lesie w nocy. No i maskuje bladość twarzy - jeżeli jest zielona. . Nie zrozumiałem pierwszej części komentarza , twierdzisz Że gdy będę strzelał z odległości minimum 10 metrów będąc w okularach od pj nadal mogą pęknąć ? Kulka rykoszetując na 10 metrów ma siłę bąka . Czy to jednak nie jest sarkazm i te okulary w strzelaniu do celów tymczasowo wystarczą . Quote
arend Posted March 28, 2017 Report Posted March 28, 2017 @wilq1979 Co masz na myśli przez integrację z bowmanem? Możesz to pokazać na jakimś zdjęciu? W nausznikach masek BAT wycinasz otwór na słuchawkę Bowmana a potem mocujesz rzeczoną na termo klej lub taśmę tekstylną. I masz zestaw zintegrowany. Quote
Recommended Posts