Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

To jest taki Hydepark , strefa luźnych gadek a Pan dał Mi już 2 ostrzeżenia , korzystając z chwili że Pan to czyta pozwolę sobie coś dodać , od nowych macie tyle pytań z prostych względów wybór jest duży oraz na forum są przestażałe informacje

Posted (edited)

Ps . A wytłumaczenie ze tyle ochotników jest ze nie da się każdemu odpisać jest śmieszne śledzę ten dział na bierząco zresztą jak i całe forum oraz tematów i pytań jest bardzo mało . To po prostu lenistwo i niechęć do pomocy. Proszę nie dawać mi pkt ostrzeżeń ja tylko dyskutuje . Nie wiem czemu nie mogłem edytować postu wyżej .

Edited by Narcyzek
Posted

Narcyzek, Przecież ty nawet nie rozumiesz co się do ciebie mówi. Nie dostajesz warnów za pytania o repliki czy sprzęt tylko za analfabetyzm i brak stosowania zasad poprawnej polszczyzny.

A dla czego nie możesz edytować posta? Bo nie przeczytałeś FAQ ani regulaminu Fo.

Posted (edited)

Zawsze mogłem go edytować a teraz nie , okej specjalnie dla Ciebie przeczytam wszystko . Analfabetyzmem nazywasz złe stawianie kropek i przecinków ?Co Ci da ukaranie mnie ? Założę nowe konto .

Za multikonto jest ban permanentny (na wszystkie możliwe konta) ;-) /Szmeru

Edited by szmerglu
Posted

Zawsze mogłem go edytować a teraz nie , okej specjalnie dla Ciebie przeczytam wszystko . Analfabetyzmem nazywasz złe stawianie kropek i przecinków ?Co Ci da ukaranie mnie ? Założę nowe konto .

Zakładając tu konto godzisz się na zasady tutaj panujące. Nie podoba się? Droga wolna. Temat uznaję za zamknięty.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...