Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Cześć, jestem w ASG od ponad roku, do tej pory latałem w DPMie, teraz w Partizanie. Mam taką zachciankę żeby spróbować czegoś innego, niestandardowego. Wyróżniającego się. Chodzi mi o jakiś kamuflaż, który przyzwoicie maskuje, dobrze wygląda (tak żeby dało się chodzić w nim w "cywilu"), i jednocześnie nie jest zbyt popularny. A, ważne. Ma być w miarę pod środkową Europę, i nie interesują mnie "Multi-terrain", tylko typowo leśne. Myślałem o nowej Mapie, ale jeszcze nie szyją do użytku cywilnego. Jakieś pomysły?

Posted (edited)

Gdybym sam miał wybrać jakiś kamuflaż, wybrałbym tigerstripe. Mam współczesny dół proppera i "wietnamską" górę i nacieszyć się nie mogę tym wzorkiem.

Edited by Mixon
  • 3 weeks later...
Posted

Może LWPowski 'Deszczyk'? Wygląda ciekawie, aczkolwiek 'idealnie kamufluje na tle postapokaliptycznego pustkowia lub płonącej cementowni. W innych przypadkach jest gorzej niż do dupy' (Irytujący Historyk).

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Posted

Gdybym sam miał wybrać jakiś kamuflaż, wybrałbym tigerstripe. Mam współczesny dół proppera i "wietnamską" górę i nacieszyć się nie mogę tym wzorkiem.

+1

Jeśli kiedyś zrezygnuję z DPMu to właśnie na rzecz tigerstripe'a.

Posted

W wersji pustynnej pomykają sobie grupy bojowe CIA ;) To tak w ramach ciekawostki ;)

Z mniej popularnych kamuflaży warto rzucić okiem na rosyjskie wynalazki pokroju SPECTRE ;)