Leszke Posted March 6, 2017 Report Posted March 6, 2017 Witam, od razu mówię jeśli źle wybrałem dział to proszę o przeniesienie czy coś podobnego. Jako iż od dawna jestem posiadaczem tej repliki, czytałem trochę o tuningu, lecz czytając więcej tematów, na temat sprężyn, gumek hop-up itp. - pogubiłem się. Chciałbym stuningować replikę do około 450-500 fps. Nie chce robić z tego karabinu wyborowego, ponieważ taki już posiadam, a ten używam raczej jako karabin szturmowy. Jaką gumkę, sprężynę oraz dyszę, chyba że warto wymienić coś więcej. :icon_lol: :cool: Quote
lvyairsoft Posted March 9, 2017 Report Posted March 9, 2017 Siemka skup się na doszczelnieniu pneumatyki , montowany w nich gb nie jest standardowym v3 więc pare części nie pasuje . rozważ możliwość zmiany gumki - systema lub g&g , w swoim zamontowałem lufę od KMH 500mm tylko wystaje ;) ,tłumik kryje jakoś do 455mm z tego co dobrze kojarzę , Spring myślę że m120-m130 . W M4 G&G spring m120 generuje mi 420fps bez żadnych dodatkowych modyfikacji . Quote
Recommended Posts