tajemnicza kiełbasa Posted February 21, 2017 Report Posted February 21, 2017 witam, czy kamizeelka mtp będzie normalnie wyglądała z mudurem marpat wdl? Quote
kawek93 Posted February 21, 2017 Report Posted February 21, 2017 witam,czy kamizeelka mtp będzie normalnie wyglądała z mudurem marpat wdl? Tu masz marpat i multicam, więc pewnie podobnie. Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka Quote
kthulhu Posted February 21, 2017 Report Posted February 21, 2017 (edited) Kawek - to na zdjęciu to ani Multicam ani tym bardziej MARPAT. Co do pytania - będzie wyglądać to średnio. Do MARPAT najlepiej coś w Coyote Brown, US Woodland (oryginalny, a nie chiński) lub na upartego też w MARPAT (pod warunkiem że mundur oryginalny jak i oporządzenie z oryginalnej cordury w MARPAT) Edited February 21, 2017 by kthulhu Quote
J.K. Posted February 22, 2017 Report Posted February 22, 2017 witam, czy kamizeelka mtp będzie normalnie wyglądała z mudurem marpat wdl? Jeżeli chodzi o walory estetyczne - może się to dość mocno gryźć. Jeżeli chodzi o walory praktyczne - rozpieprzasz sobie całkowicie wszystko, bo to kamuflaże o różnym zastosowaniu i z różnych "rodzin". Pojedyncze ładownice w MTP - jeszcze spoko. Cały Osprey (bo pewnie o nim mowa) - to już za dużo. Co do pytania - będzie wyglądać to średnio. Do MARPAT najlepiej coś w Coyote Brown, US Woodland (oryginalny, a nie chiński) lub na upartego też w MARPAT (pod warunkiem że mundur oryginalny jak i oporządzenie z oryginalnej cordury w MARPAT) Jeszcze oliwka OD. Lata temu tak biegałem i wszystko grało. Nawet lepiej niż w CB moim zdaniem. Quote
kawek93 Posted February 22, 2017 Report Posted February 22, 2017 Kawek - to na zdjęciu to ani Multicam ani tym bardziej MARPAT. Co do pytania - będzie wyglądać to średnio. Do MARPAT najlepiej coś w Coyote Brown, US Woodland (oryginalny, a nie chiński) lub na upartego też w MARPAT (pod warunkiem że mundur oryginalny jak i oporządzenie z oryginalnej cordury w MARPAT) Kurde, faktycznie, nie przyjżałem się dobrze. Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka Quote
tajemnicza kiełbasa Posted February 22, 2017 Author Report Posted February 22, 2017 chce kupic sobie ospreya w kolorze tan lub desert ale nigdzie nie moge znalezc ops panel w tym kolorze i cummerbount czy jak to sie pisze. Kamuflaż będzie nadal działał czy nie? Jeżeli chodzi o walory estetyczne - może się to dość mocno gryźć. Jeżeli chodzi o walory praktyczne - rozpieprzasz sobie całkowicie wszystko, bo to kamuflaże o różnym zastosowaniu i z różnych "rodzin". Pojedyncze ładownice w MTP - jeszcze spoko. Cały Osprey (bo pewnie o nim mowa) - to już za dużo. Jeszcze oliwka OD. Lata temu tak biegałem i wszystko grało. Nawet lepiej niż w CB moim zdaniem. Właśnie w tym problem, zę bedę korzystał z mtp i MARPATu Quote
koso22 Posted February 22, 2017 Report Posted February 22, 2017 Panie noś pan co chcesz i jak chcesz nikt ci nie zabroni. A łączenie kamuflaży jest normalne i dobre no może z wyjątkiem UCP chociaż nawet UCP w niektórych warunkach działa zarąbiście i nie mówię tu o gruzowiskach, kamieniołomach tylko o normalnym lesie i łąkach. Jak ci się strasznie nie będzie podobać to psiknij kamizelkę np. zielonym sprejem żeby przyciemnić całość i zamartwiaj się czymś innym a nie takimi pierdołami. ;) Quote
Recommended Posts