Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted
witam,

czy kamizeelka mtp będzie normalnie wyglądała z mudurem marpat wdl?

Tu masz marpat i multicam, więc pewnie podobnie.

359012e698b0492d5d057850c6324071.jpg

Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka

Posted (edited)

Kawek - to na zdjęciu to ani Multicam ani tym bardziej MARPAT.

Co do pytania - będzie wyglądać to średnio. Do MARPAT najlepiej coś w Coyote Brown, US Woodland (oryginalny, a nie chiński) lub na upartego też w MARPAT (pod warunkiem że mundur oryginalny jak i oporządzenie z oryginalnej cordury w MARPAT)

Edited by kthulhu
Posted

witam,

czy kamizeelka mtp będzie normalnie wyglądała z mudurem marpat wdl?

Jeżeli chodzi o walory estetyczne - może się to dość mocno gryźć. Jeżeli chodzi o walory praktyczne - rozpieprzasz sobie całkowicie wszystko, bo to kamuflaże o różnym zastosowaniu i z różnych "rodzin". Pojedyncze ładownice w MTP - jeszcze spoko. Cały Osprey (bo pewnie o nim mowa) - to już za dużo.

Co do pytania - będzie wyglądać to średnio. Do MARPAT najlepiej coś w Coyote Brown, US Woodland (oryginalny, a nie chiński) lub na upartego też w MARPAT (pod warunkiem że mundur oryginalny jak i oporządzenie z oryginalnej cordury w MARPAT)

Jeszcze oliwka OD. Lata temu tak biegałem i wszystko grało. Nawet lepiej niż w CB moim zdaniem.

Posted
Kawek - to na zdjęciu to ani Multicam ani tym bardziej MARPAT.

Kurde, faktycznie, nie przyjżałem się dobrze.

Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka

Posted

chce kupic sobie ospreya w kolorze tan lub desert ale nigdzie nie moge znalezc ops panel w tym kolorze i cummerbount czy jak to sie pisze.

Kamuflaż będzie nadal działał czy nie?

Jeżeli chodzi o walory estetyczne - może się to dość mocno gryźć. Jeżeli chodzi o walory praktyczne - rozpieprzasz sobie całkowicie wszystko, bo to kamuflaże o różnym zastosowaniu i z różnych "rodzin". Pojedyncze ładownice w MTP - jeszcze spoko. Cały Osprey (bo pewnie o nim mowa) - to już za dużo.

Jeszcze oliwka OD. Lata temu tak biegałem i wszystko grało. Nawet lepiej niż w CB moim zdaniem.

Właśnie w tym problem, zę bedę korzystał z mtp i MARPATu

Posted

Panie noś pan co chcesz i jak chcesz nikt ci nie zabroni. A łączenie kamuflaży jest normalne i dobre no może z wyjątkiem UCP chociaż nawet UCP w niektórych warunkach działa zarąbiście i nie mówię tu o gruzowiskach, kamieniołomach tylko o normalnym lesie i łąkach. Jak ci się strasznie nie będzie podobać to psiknij kamizelkę np. zielonym sprejem żeby przyciemnić całość i zamartwiaj się czymś innym a nie takimi pierdołami. ;)