Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam od maja ub.r posiadam replikę RK 01W . Znudziła mi się trochę ale na wiosnę będę strzelał. Postanowiłem zrobić malutki tuning. Gumka Guardera przezroczysta + (ewentualnie do tego teflon fix). Pytanie brzmi: Czy opłaca się kupić komorę cymy?http://www.taiwangun.com/komory-hop-up-2/metalowa-komora-hop-up-wraz-z-gumka-do-ak-cm?from=related&campaign-id=6. Proszę o rade. Jak coś to pisać

Edited by AS_AS
Posted

Wymień gumkę i zobaczysz jakie będą efekty. Na zasięgu i torze lotu na pewno zauważysz różnicę na plus. Co do firmy to ja kiedyś w moim boyiu miałem zieloną G&G w stok komorze, teraz podobno trochę się popsuły i jeśli miałbym kupować to wybrałbym czarną systemę.

Posted

Wymień gumkę i zobaczysz jakie będą efekty. Na zasięgu i torze lotu na pewno zauważysz różnicę na plus. Co do firmy to ja kiedyś w moim boyiu miałem zieloną G&G w stok komorze, teraz podobno trochę się popsuły i jeśli miałbym kupować to wybrałbym czarną systemę.

Czyli jaką gumkę? (zależy mi by byłą z TAIWANGUNU)

Posted (edited)

Na taiwangun nie mają tych gumek i czemu akurat od nich?

Ponieważ chcę sobie na tej stronce kilka dupereli kupić (pyzatym nie chcę dużo na to dużo wydać) :google: :icon_razz2: :icon_exclaim:A wogóle co można też fajnego tego boyca kupić fajnego do 100zł

A wog

A ten Guaarder aż taki zły? Edited by AS_AS
Posted

Cytuje

Ja mogę popsioczyć. Systema w MP5 od JG na zmienionej dyszy o poprawnej długości pluła kulkami i były problemy z zablokowaniem kulki. Po zmianie gumki na czarnego Guardera wszystkie problemy znikły, replika do dziś dzień strzela.

RK-12 Boyca, guma Systemy, reszta repliki stock, podawało po dwie kulki, zmiana na czerwonego Madbulla Sharka i przestało, strzela świetnie do dnia dzisiejszego. Systema ma krótszy kołnierz, może się nie zgrywać z kształtem czoła pewnych dysz.

Posted

Czyli generalnie nic nie trzeba w nim zmieniać w gb od początku? Tym bardziej, skoro u krakmana ma metalowe łożyska i prowadnicę. Chciałbym go kupić stricte do CQB, i zastanawiam się czy lepiej wstawić sp90, czy sp100. Boję się że setka da więcej niż 350 fps :/