Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Kulki Szklane do usp?

Recommended Posts

Posted

Tak? O czym Ty w sumie mówisz?

Owszem, możesz. Z tym, że jak masz gazowego USP to szklane 0,27-0,28 (tyle ważą szklane 6mm kulki) będą przyciężkie raczej. Lataja dobrze (MB, biovali nie miałem) całkiem.

Posted

Mam usp p8 na co2, obecnie wale z kulek 0.28g i jestem ciekaw czy jakbym zakupił kulki szklane to czy się nadadzą czy raczej uszkodzą pistolet.

Posted

Była już o tym mowa wiele razy. Krzywdy nie robią ale gdzieniegdzie są zabronione cholera wie czemu (tj w niektórych środowiskach).

Opinie dzielą się na opinie tych którzy testowali i sprawdzali to o czym piszą oraz "te drugie". Nie drążymy ponownie.

• 7 years later...
Posted

Minęło już od poruszenia tematu szklanych kulek ponad 6 lat! Jak wygląda na dziś temat stosowania szklanych kulek w replikach ASG!? Oczywiście mam tu na myśli strzelanie rekreacyjne (tarcza/ cele metalowe/itp w rodzaju AA IPSC.) Jaki jest stan wiedzy na dzień dzisiejszy w kontekście wpływu na samą replikę, jej części i mechanikę strzału (precyzja i celność)