Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

MilSim "RAZWIEDKA 2017" 19-21.05.2017

Recommended Posts

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

6. Repliki gazowe, z regulowaną prędkości wylotową nie grają,

Chodzi o wszystkie mancrafty i HPA, czy o klasyczne GBBR z systemem NPAS ? - W niektórych replikach jest to juz fabryczna opcja, gdzie i tak FPS < 500.

• 2 weeks later...
Posted

@Genierał

Jak wygląda stan listy? Pytam, bo mi się chłopaki powoli zbierają, a nie chcę truć Ci tyłka pisząc osobną wiadomość z każdym kolejnym nieszczęśnikiem.

Odpowiadam- i to jest informacja także dla pozostałych- 77%

Posted

6. Repliki gazowe, z regulowaną prędkości wylotową nie grają,

Chodzi o wszystkie mancrafty i HPA, czy o klasyczne GBBR z systemem NPAS ? - W niektórych replikach jest to juz fabryczna opcja, gdzie i tak FPS < 500.

HPA- tak,

gaz- nie

gwoli ścisłości, żeby dla wszystkich (również dla mnie) była jasne:

HPA- tak, są wykluczone z gry

gaz- nie, seryjne greengazowe i co2 repliki nie są wykluczone z gry.

Tak to rozumieć?

Posted (edited)

racja, w sumie to niewyraźnie zabrzmiało...

Wyjaśniam:

- wszystkie repliki fabryczne na gaz OK

- wszystkie repliki z opcją regulacji FPS, dyszami czy reduktorami - ODPADAJĄ

Edited by Genierał
Posted

Czy dobrze rozumiem, że jeśli znajdziemy trupa/ skołujemy sobie jeńca to możemy mu fizycznie zapierdzielić kulki jeśli zgadzają się nam typy amunicji? Jeśli tak to już wyłącznie problemem gracza jest to, że ktoś miał pejoty 0,2, a samemu strzela gg 0,3

Posted

tak

b) fizycznie przejąć amunicję z magazynków zabitych i przeszukanych wrogów, (wymagana zgodność kalibrów palnych odpowiedników)

tak, problemem gracza jest to, że zabierze np. pejoty 0,2, a samemu strzela gg 0,3

Posted

Skład kompletny.

Więcej zgłoszeń nie mogę przyjąć.

Zapewne zwolnią się jakieś miejsca, po aktualizacji listy ok. 1.04, o czym od razu napiszę.

Proszę o uzupełnienie brakujących wpłat do 30.03.

To ostateczny termin.

Posted

Jakieś punkty ładowania baterii?

Tzw. bezpieczne miejsca w których można np. zjeść spokojnie czy reperować replikę lub zadzwonić,

i czy jakieś miejsce dla trupów które wypadły całkiem czy od razu do domu?

Bo np. ja przyjadę z ekipą jednym autem, i jakiś konkret i bezpieczny parking?

Czy wszystko w warunkach polowych?

Można mieć "x" replik na wypadek gdyby gdyby któraś została uszkodzona?

Posted

Jakieś punkty ładowania baterii? NIE

Tzw. bezpieczne miejsca w których można np. zjeść spokojnie czy reperować replikę lub zadzwonić, NIE, WSZĘDZIE JEST NIEBEZPIECZNIE, JAK NA WOJNIE ;)

i czy jakieś miejsce dla trupów które wypadły całkiem czy od razu do domu? PARKING, OFF GAME

Bo np. ja przyjadę z ekipą jednym autem, i jakiś konkret i bezpieczny parking? TAK

Czy wszystko w warunkach polowych?

Można mieć "x" replik na wypadek gdyby gdyby któraś została uszkodzona? TAK, WARUNKIEM JEST ZGODNOŚĆ KALIBRÓW PALNYCH ODPOWIEDNIKÓW BO PRZECIEŻ DYSPONUJESZ TYLKO DWOMA JEDNOSTKAMI OGNIA

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

został już tylko miesiąc....

- 2 maja robię końcowa weryfikację stanów. Jeśli z kimś nie mam kontaktu, nie odpowiada na PW lub nie podał innej drogi kontaktu to zostanie usunięty z Listy Uczestników,

- 9 maja wszyscy Dowódcy Zespołów otrzymają e-mail'e z wytycznymi startowymi.

Pozdrawiam serdecznie

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...