Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam, zakupiłem wczoraj Specne SA-A09 i dwa dodatkowe magi Hi-Cap na 500 kulek od GFC. Te od GFC nie pasują, nie da się ich nawet włożyć. Podajcie mi jakieś dobre, w miarę tanie magi hi-capy (300-500 kulek), żeby dobrze siedziały, bez luzów i dobrze podawały kulki.

Z góry dzięki za pomoc.

Posted

Używałem i mogę polecić ze Specną następujące hi-capy

Specny (póki co zdecydowanie najlepsze)

BOY'a (trzeba uważać, by z właściwym pokrętłem dostać)

Cymy

Posted

Znaczy, gdyby próbować na siłę to pewnie by weszło, ale nie chce zepsuć ani repliki ani magów. Może twoi koledzy nie mieli hi-capów, nie wiem. Odnosząc się do komentarza vima - liste magów ułożyłeś od najlepszego do najgorszego, czy kolejność przypadkowa?

Posted (edited)

Jak miałbym próbować oceniać w kategoriach jakości hicapy, które testowałem

Specna>Cyma>G&G=Boyi>>>>Battleaxe

Jakbym miał ocenia Jakość/cena

Specna>Cyma>Boyi>>GG>Battleaxe (Tak, mag GG hicap zdecydowanie był za drogi, w stosunku co sobą oferował)

Nawiasem mówiąc, korzystając z promocji GF kupiłem sobie tego maga GFC: http://gunfire.pl/pr...M4-M16-tan.html Testować, go jeszcze nie testowałem, ale (pomimo iż jest chyba na poziomie jakości BattleAxe) do repliki pasuje, acz wchodzi bardzo ciasno, trzeba go mocno popychać.

Edited by vim
Posted

@vim gdybym je mocniej próbował wepchać to po jakimś czasie pewnie by się udało, ale mi zależy na tym, żeby magi chodziły luźno w gnieździe i żeby mi się tam nie klinowały. A właśnie, nie chciałby ktoś z was kupić tych magów? Mogę zdjęcia podesłać. :)