FPSairsoft Posted January 11, 2017 Report Posted January 11, 2017 Witam serdecznie chciałbym zaprezentować Wam video mojej produkcji z rozgrywki cqb wraz z interfejsem wzorowanym na grze Battlefield, jest to moje pierwsze takie nagranie chciałbym abyście doradzili mi jak mogę poprawić, zmienić, ulepszyć moją pracę. W przyszłości chciałbym ulepszyć na pewno jakość obrazu no i na pewno dzięki Waszym spostrzeżenią wiele więcej, z góry dziękuje za uwagę i zapraszam na mój kanał na YouTub. Pozdrawiam. Quote
Buniek92 Posted January 12, 2017 Report Posted January 12, 2017 Dodałbym jeszcze jakąś skoczną muzykę, może ciut więcej dynamiki i będzie git :icon_mrgreen: Quote
FPSairsoft Posted January 12, 2017 Author Report Posted January 12, 2017 Chciałbym wykorzystać w przyszłości jakieś kawałki z BF właśnie :) a ta dynamika wynika z trybu gry gdzie miałem przeżyć jak najdłużej... w kolejnym materiale zobaczysz dynamikę :) Quote
FPSairsoft Posted October 22, 2017 Author Report Posted October 22, 2017 Witam. Kolejny materiał z wykorzystaniem Interfejsu z Battlefield, zachęcam do oglądania oraz komentowania :) Quote
Recommended Posts