Foleey Posted January 7, 2017 Report Posted January 7, 2017 (edited) Witam, Jestem początkującym airsoftowcem i szukam odpowiedniej dla siebie repliki, znalazłem dwie które mnie interesują. Z tego co słyszałem G&G jest lepsza od specny, ale ma mniej fps i nie ma metalowego korpusu. Którą z nich byście wybrali i dlaczego? specna: http://gunfire.pl/product-pol-1152200040-Replika-karabinka-Specna-Arms-SA-A03.html G&G: http://gunfire.pl/product-pol-1152205587-Replika-karabinka-CM16-Raider-COMBO-czarna.html Edited January 7, 2017 by Foleey Quote
OFF Posted January 7, 2017 Report Posted January 7, 2017 M4/M16 z plastikowymi korpusami mówimy nie :maniak_zle: Z drugiej strony Specna za 850 złotych.. hmm, jak już to za 650 wyrwiesz, a fikuśny front najwyżej z czasem jak będziesz miał co na nim nosić ;) Te zaoszczędzone 200 złotych można przeznaczyć na solidną ochronę wzroku lub dołożyć trochę do butów. Quote
Foleey Posted January 7, 2017 Author Report Posted January 7, 2017 M4/M16 z plastikowymi korpusami mówimy nie :maniak_zle: Z drugiej strony Specna za 850 złotych.. hmm, jak już to za 650 wyrwiesz, a fikuśny front najwyżej z czasem jak będziesz miał co na nim nosić :icon_wink: Te zaoszczędzone 200 złotych można przeznaczyć na solidną ochronę wzroku lub dołożyć trochę do butów. W takim razie co byś zaproponował w okolicach tej ceny? :icon_razz2: Quote
OFF Posted January 7, 2017 Report Posted January 7, 2017 Przecież napisałem, że Specnę w podstawowej wersji za 650 złotych ;) Quote
Foleey Posted January 7, 2017 Author Report Posted January 7, 2017 A sorry nie zrozumiałem :icon_biggrin: Myślałem że chodzi Ci o to że ten model można wyrwać za 650zł :hahaha: Quote
V4RCH1AK Posted January 7, 2017 Report Posted January 7, 2017 M4/M16 z plastikowymi korpusami mówimy nie :maniak_zle: Dlaczego? Akurat ten plastik w g&g jest bardzo wytrzymały (powiedziałbym że nawet bardziej od chińskiego znalu) , fajny w dotyku i zmniejsza wagę repliki. Quote
Czarny96 Posted January 8, 2017 Report Posted January 8, 2017 Mam replike Specna Arms, i również mialem replike G&G. Szczerze to wybrałbym specne bo jednak te tworzywo z GG sie troche wygina w niektorych miejsach, a SA co prawda jest znalowa ale jest bardziej wytrzymała replika. Pozdro :icon_wink: Quote
matiwro Posted January 9, 2017 Report Posted January 9, 2017 Ja bym wybrał GG, z racji bebechów i ogólnego wykonania, bo ze Specnami nadal loteria. A korpus można będzie zmienić jak się będzie miało fanaberie. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Quote
Foleey Posted January 10, 2017 Author Report Posted January 10, 2017 Ja bym wybrał GG, z racji bebechów i ogólnego wykonania, bo ze Specnami nadal loteria. A korpus można będzie zmienić jak się będzie miało fanaberie. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Ale czy nie bardziej już opłacał by się tuning specny niż wymiana całego korpusu w G&G? Quote
ursus41 Posted February 10, 2017 Report Posted February 10, 2017 Używam już jakiś czas G&G z tej serii i powiem szczerze że nie jestem zawiedziony. Plastik jest tak wykonany że ludzie się dziwią gdy słyszą że to tworzywo. Co do osiągów to są naprawdę dobre i wytrzymały nawet zabawę przy -18stopniach. Quote
Recommended Posts