Canalya Posted January 5, 2017 Report Posted January 5, 2017 Witam. Posiadam taki pistolet gazowy na green gas. Nie posiadam do niego kartonu, a jedyne oznaczenie na nim to 45 ACP. Szukałem tego modelu dość długo i nie mogę nic znaleźć. Mam nadzieje że ktoś na forum widział i orientuje się jak się nazywa ponieważ mam w nim uszkodzony magazynek, a bez tego nie jestem w stanie kupić nowego. Liczę na was ! :) Quote
OFF Posted January 5, 2017 Report Posted January 5, 2017 Hi-capa :icon_wink: Poczytaj, popytaj jakiej firmy magi najlepiej. Chociaż IMO te z WE to nie są za dobre. Zgaduję, że masz rozczelniony magazynek? Możesz go naprawić (samemu lub odpłatnie w sklepie). Widzę, że jesteś z Poznania, podskocz do Specshopu :icon_wink: Quote
Pietracha Posted January 5, 2017 Report Posted January 5, 2017 Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na Hi-Capę Wella. System TM, więc powinny podejść wszystkie magi - TM, KJW, WE, WELL itp., choć mogą być drobne różnice np. w grubości. Quote
Krzywica Posted January 6, 2017 Report Posted January 6, 2017 A jakie znaki masz na myśli? Bo na moje oko to akurat WE... Quote
zbojcerz_hegemon Posted January 6, 2017 Report Posted January 6, 2017 Zdecydowanie nie jest to WE - kolega Pietracha ma rację - Well. Quote
Pietracha Posted January 6, 2017 Report Posted January 6, 2017 A jakie znaki masz na myśli? Bo na moje oko to akurat WE... Google Grafika -> Hi-Capa Dragon WE a następnie Google Grafika -> Hi-Capa Well G5 Porównujemy obrazki i wyciągamy wnioski. Quote
Krzywica Posted January 7, 2017 Report Posted January 7, 2017 Pytam serio bo mi to nadal wyglada na WE :) Quote
Krzywica Posted January 8, 2017 Report Posted January 8, 2017 Nie wiem chyba gdzie patrzeć :D. WE jak WE. Co przegapiłem? :P P.S. to nie ma okładzin :D. Quote
Vender Posted January 8, 2017 Report Posted January 8, 2017 (edited) Jakby ktoś nie widział różnicy między WE a Wellem :icon_wink: Link do obrazu. Edited January 8, 2017 by Vender Quote
Krzywica Posted January 8, 2017 Report Posted January 8, 2017 mówisz? A ja Ci powiem, że hi capy WE występują z co najmniej trzema "generacjami" chwytu. Co najmniej. Ta z kółkiem, taka z naklejka jak tu oraz taka jak na zdjęciu kolegi autora wątku :) http://asgc.co.nz/images/categories/we-hi-capa-51-alloy-slide.jpg Quote
Recommended Posts