Wlodzio Posted December 18, 2016 Report Posted December 18, 2016 Witam posiadam vsr10 tokyo marui pro sniper Lufa pdi oryginał Gumka zielona kmhead stockowe komora hu A reszta od bart_a Jeszcze w robocie Przy 600 fps na jaką odległość będzie leciała kulka 0.2 i 0.4 Max odległość strzału i w kartkę A4 jaka będzie ? Quote
mikadorus Posted December 18, 2016 Report Posted December 18, 2016 Z 60m idzie trafić w kulochwyt 15cmx15cm. Miałem wtedy to co Ty, tylko gumka niebieska, a nie zielona. Ja bym obstawiał te 80m na dobrych kulkach... by RACZEJ trafić w a4... na większych dystansach to już loteria. Na 90m to już w a5 strzelanie może być problemem jak masz złe kulki 0,4g. Głównym problemem snajperstwa w asg są kulki. Jak dorwiesz gdzieś Degicon Straight 0,43 g to masz niemal pewne trafienie w korpus na odległości 90m a nawet i większej... a np. takie madbulle to nie wiem... z 70m czasami są problemy. Tak więc odpowiedź na Twoje pytanie jest niemożliwa, bo jest za wiele zmiennych, a nie wiemy jakich kulek używasz, kto składa itp.... Quote
Wlodzio Posted December 18, 2016 Author Report Posted December 18, 2016 Dzięki wielkie o to mi chodziło w takim bardziej przybliżeniu na ile może polecieć szukałem odp :) Pewnie będę używał madbull lub kingarms Quote
thewojtz Posted December 19, 2016 Report Posted December 19, 2016 Ja bym obstawiał te 80m na dobrych kulkach... by RACZEJ trafić w a4... na większych dystansach to już loteria. Na 90m to już w a5 strzelanie może być problemem jak masz złe kulki 0,4g. A5 jest mniejsze od A4 :P Quote
mikadorus Posted December 19, 2016 Report Posted December 19, 2016 A5 jest mniejsze od A4 :icon_razz: :D Ajć, oczywiście chodziło o A3. Quote
Recommended Posts