Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Te 170 fps raczej szału nie robi... Kupiłem kiedyś Cymo-glocka, który ma te 200 fps. Leży, bo nawet jak kogoś trafię, to on tego nie poczuje. Jedyna replika, z której mogę sobie strzelić w nogę z przyłożenia i nawet nie mrugnąć. Osobiście nie polecam tego typu AEP'ów.

Edited by progressive
Posted

Widzę, że nie zrozumiałeś ;) Najtańsze AEP-y, które mają sens to pistolety elektryczne od CYMY (modele m.in. 0.30, 0.122 itp.). Jeżeli w opisie repliki widzisz, że jest zasilana paluszkami to odpuść, niezależnie od tego czy to Umarex czy TM.

Posted

Widzę, że nie zrozumiałeś :icon_wink: Najtańsze AEP-y, które mają sens to pistolety elektryczne od CYMY (modele m.in. 0.30, 0.122 itp.). Jeżeli w opisie repliki widzisz, że jest zasilana paluszkami to odpuść, niezależnie od tego czy to Umarex czy TM.

A znasz może jakiś dobry AEP z EBB?
Posted

Ech, pisałem Ci to już przed momentem. Po co Ci w ogóle EBB w pistolecie? Wygląda to tragicznie, a osiągi ma to jeszcze gorsze. Lepszym rozwiązaniem jest zakup gazówki lub normalnego AEP.

Posted

Ech, pisałem Ci to już przed momentem. Po co Ci w ogóle EBB w pistolecie? Wygląda to tragicznie, a osiągi ma to jeszcze gorsze. Lepszym rozwiązaniem jest zakup gazówki lub normalnego AEP.

Skoro tak uważasz, to dobra. A co do cymoglocka, da się uzyskać ze 250 fps?
Posted

Ale odpowiadajac - da sie o ile wladujesz dosc duzo w tuning. Tak z 4 razy wartosc repliki (800 zł).

Z sama zmiana sprezyny da sie wyciagnac z 220-230. Ale skads musisz miec sprezyne 250 fps z mp7.