Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

Kulki ogółem, to taka średnia półka. Szału nie ma, ale lepiej niż z roketsami :) . W midach się nie tną jakoś mega mocno. Tudzież zależy od midcapa. Ogólnie pozwalają na strzleanie z midów, ale nie z jakąś mega dużą szybkostrzelnością. Polerka trochę lepsza niż w roketsach. Jeszcze muszę zrobić test po umyciu ich. Póki co dobra alternatywa dla roketsów. Z pewnością lepsze niż PJ-oty które potrafią ciąć się w hi-capach :D.

Moje midy z boyi nie tolerują roketsów zaś KILO9 działają.

• 1 month later...
Posted (edited)

Jeśli mam być szczery, to ja osobiście różnicy nie widzę między zwykłymi lub premium :icon_smile: Dla mnie to tylko chwyt marketingowy. Ale dopiszę. Porównując do zwykłych roketsów.

Edited by Brzuski
Posted

OK. No ja używałem 0.25 Platinum w do lowcapów Ak cymy bez problemów raz jakoś brakło ziarna na strzelaniu i wsypałem zwykłe rocketsy od kumpla i w każdym magu 70bbs ze 2-3 zacinki.

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Straszny chlam. O wiele gorsze od moich ulubionych PJ'tow. Nie dalo sie z tego badziewia strzelac. Lataly jak chcialy, zacinaly sie w hi-capach - nie polecam, omijac szerokim lukiem. Poziom Roketsow.

0.25g, lufa stock G&P, hi-capy G&G i mid G&P

Edited by Wiśnia
  • 3 weeks later...
Posted

U mnie (EA, lufa stok, komora hu- king arms, gumka- czarna systema) kulki te się nie sprawdziły. Wcześniej zawsze korzystałem z kulek G&G i po raz pierwszy kupiłem "coś tańszego" i po wystrzeleniu 3 midów kulki przestały lecieć. Resztka G&G i pożyczone Guarder'y śmigały jak złe. Nie wiem, może to wina moich midów. Tak czy inaczej nie polecam kupowania tych droższych PJ.

• 2 months later...
Posted

Dorzucę swoją cegiełkę, 0.25 i 0.28 tną się w midach jak i w lufie (stockowa uarowska), u kumpla w akaczu z lufą tornado też zacinki, ale w low capach się nie tną oczywiście. Ogólnie chłam, mam nadzieję, że krakmani nie zamierzają zastąpić nimi niezawodnych pejotów.

• 3 weeks later...
Posted

Witam.

Testowane 2 rodzaje kulek kilo9. 0,25 zwykłe i 0,28 bio. Magazynki to cymowe midy po 150 szt, replika to praktycznie stokowa cyma 048A. Przy rof-ie ok 1200 kulki 0,25 śmigają jak wściekłe. Zero przepustów czy zawieszek na magazynkach. Natomiast 0,28 bio potrafią spowolnić magazynek na tyle , że przy dłuższych seriach trafiają się 2-3 puste cykle. Ot sprężyna nie nadąża z podawaniem. Podobnie jest na replice M4 - drobne problemy z podawaniem tylko bio-sów ( nie znam producenta magazynków ale są to low-capy ).

Nie twierdzę, że jest to reguła, może akurat losowy traf co do partii kulek i czyjeś wrażenia będą np odwrotne.

Celności kulek i powtarzalności trafień nie komentuję - stokowa lufa + stokowa gumka której jedyną zaletą jest to , że jest.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Posted

Witam,

sypie je tylko do shotgunów. Do magów AEGów z preckami miałbym pewne obawy... Strzelając nimi z COLT'a [TM], waga 0,20 wypluwał pęknięte w pół kulki, nie odważyłem się nabić nimi maga ponownie.

Pozdrawiam