Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam szukałem dzisiaj po sklepie różne pistolety asg sprężynowe i w końcu wybrałem

Pistolet ASG Taurus PT 92 Metal Slide 99,99zł

Kulki ASG Blaster Devil 0,20g 6000szt. 65zł

i mam pytanie czy jest to dobry wybór czy mogę dostać coś lepszego do 200zł ? Jestem początkującym i na razie będę pewnie strzelać w ogrodzie do puszek czy coś w tym stylu. Zależy mi na celności i żeby broń była dość ciężka i głośna jeśli jest to w ogóle możliwe.

Posted (edited)

Dozbieraj lepiej do 400-450 zł na jakiegoś podstawowego AEG'a (replika elektryczna). A jeśli chciałbyś coś z większą dawką realizmu to gazowy pistolet z blowback'iem, najlepiej na CO2. Ale widzę, że masz raczej ograniczony budżet i jesteś początkujący, a to droższe i bardziej skomplikowane rozwiązanie niż repliki elektryczne, więc jednak polecę AEG'a.

Edited by wredny_bo_trzeźwy
Posted

Na gazowe nie patrzałem bo nie chce wydawać zbyt często pieniędzy na co2. A zestaw kulek 8000szt powinien mi starczyć na dość długo. A jakiś konkretny model AEG'a byś mogł polecić? 300 zł na sam pistolet mogę wydać. Szukałem w sklepie militaria.pl i wybór elektryków jest dość ubogi.

Posted (edited)

Za tylko znajdziesz tylko MP5 Galaxy, ewentualnie jakieś spartaki albo dragony na przefenie, ale to już dno dna. Czekaj do black friday, to za 4 dni. Wtedy będzie wiele przecen, może coś wyhaczysz.

Edited by V4RCH1AK
  • 3 weeks later...