MATI12 Posted December 9, 2005 Report Posted December 9, 2005 kt 12 kamizelka taktyczna,tu jest link do strony producenta http://www.miwo-military.com Quote
zonq Posted December 9, 2005 Report Posted December 9, 2005 w 7bkpow takich nie ma (chyba.. nie wiem moze juz dostali, ale nie slyszalem)... ale to normalne bo BDszka zawsze dostaje wszystko co nowe szybciej :( Quote
Szczep Posted December 10, 2005 Report Posted December 10, 2005 Pierwsze KT-12 produkowała [nie mam pojęcia czy nadal to robi] firma IVo-Hest. Sprzedawali to wojsku razem z pasami ladownica na granaty torba udowa na maske i kaburą udowa na pistolet[chyba na Wista, ale nie mam pojęcia czy na p-83 tez pasuje] za cieżką kasę. Quote
Guest NAJEMNIK Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 Tak brzmi pełna wersja piosenki ,którą się śpiewa przed skokiem zazwyczaj :P A gdy mój spadochron nie roziwnie się , to zajebie glebe nie wróce do ciebie , nie spotkamy sie , to zajebie glebe nie wróce do ciebie , nie spotkamy sie , nigdy , nigdy więcej nie spotkamy się , znajdziesz se innego nie desantwoego , niebędzie ci źle , znajdziesz se innego nie desantwoego , niebędzie ci źle , Wzieli mnie do wojska , do WPD , w mundur mnie ubrali , beret bordo dali , czy chciałem czy nie , w mundur mnie ubrali , beret bordo dali , czy chciałem czy nie , Spoczątku myślałem ,że niebędzie źle , na kąpani szkolnej wnet się przekonałem , pomyliłem się ! na kąpani szkolnej wnet się przekonałem , pomyliłem się ! Że skakaś tam trzeba każdy o tym wie !!! [WPD - wojska powietrzno - desantowe] Quote
zonq Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 Tak brzmi pełna wersja piosenki ,którą się śpiewa przed skokiem zazwyczaj :P A gdy mój spadochron nie roziwnie się , to zajebie glebe nie wróce do ciebie , nie spotkamy sie , to zajebie glebe nie wróce do ciebie , nie spotkamy sie , nigdy , nigdy więcej nie spotkamy się , znajdziesz se innego nie desantwoego , niebędzie ci źle , znajdziesz se innego nie desantwoego , niebędzie ci źle , Wzieli mnie do wojska , do WPD , w mundur mnie ubrali , beret bordo dali , czy chciałem czy nie , w mundur mnie ubrali , beret bordo dali , czy chciałem czy nie , Spoczątku myślałem ,że niebędzie źle , na kąpani szkolnej wnet się przekonałem , pomyliłem się ! na kąpani szkolnej wnet się przekonałem , pomyliłem się ! Że skakaś tam trzeba każdy o tym wie !!! [WPD - wojska powietrzno - desantowe] cos chyba pokreciles.. ta piosenke napisalem kilka postow wyzej w innej kolejnosci.. w takiej kolejnosci jak ta ktora podales sie nie spiewa.. szczerze nigdy nawet takiej nie slyszalem :] Quote
Saint Posted January 30, 2006 Author Report Posted January 30, 2006 a skad mozna sciagnac cala "kawalerie powietrzna" w mp3??? Quote
Recommended Posts