Bober00 Posted November 6, 2016 Report Posted November 6, 2016 Witam Mam problem z podawaniem kulek przez magazynki do repliki. magazynki mam specna Arms metalowe real cap, kulki PJ 0,2g, hk416 model gfc12. w trakcie strzelania część kulek lata, część kulek się zacina mimo że dochodzą do komory bo są tam widoczne. Jak wyjme magazynek to wylatują trzy cztery pięć kulek i wsadzam z powrotem, znowu mogę wystrzelić jedną 2 3 czasami 10 kulek i znowu zacięcie. To będzie Wina kulek, repliki czy magazynków niestety nie ma możliwości wypróbowania innych kulek ani magow, a nie chciałbym też bez potrzeby kupować niepotrzebny sprzęt Quote
V4RCH1AK Posted November 6, 2016 Report Posted November 6, 2016 Miałem podobny problem w tym samym modelu. Jego źródłem była stockowa komora hop-up, która była niedopasowana, co powodowało ogromne skoki fps (od 150 do 330) i niepodawanie kulek. Nie wiem jak gunfuhrerzy mogi wsadzić złą komorę do repliki rebrandowanej przez nich. Prawdopodobnie wersja JG przed rebrandem miała plastikową komorę, a oni wsadzili metalową i nie sprawdzili czy pasuje. Nie wiem. U mnie po wymianie komory na plastikową ASG-DK problemy zniknęły. Quote
Recommended Posts