Hir0 Posted October 14, 2016 Report Posted October 14, 2016 Witam Pisze w sprawie problemu z którym mam doczynienia od niedawna, mianowicie moja Beretka (kupiłem używaną) przestała podawać kulki :icon_cry: Strzela dopiero po ponownym naciągnięciu zamka, jak w sprężynówce. Rozkładałem ją pare razy ale nie potrafię naprawić tej usterki (Nie wiem czy ma to znaczenie ale ostatnio kupiłem nowy magazynek) :/ Z góry dzięki za pomoc. Quote
Karol3101 Posted October 15, 2016 Report Posted October 15, 2016 Sprawdź czy cylinder i cofające go sprężynki są całe, jeżeli tak to wyczyść go i odpowiednio nasmaruj. Jeżeli to nic nie da, winny może być zawór w magazynku. Quote
Hir0 Posted October 15, 2016 Author Report Posted October 15, 2016 Dzięki bardzo za odpowiedź. Otworzyłem cylinder i okazało się że jedna część jest ułamana - to chyba ta na której opiera się sprężyna Podsyłam zdj : http://imgur.com/ENoyp6D Wydaje mi się ze to może być to Quote
Karol3101 Posted October 15, 2016 Report Posted October 15, 2016 Wymień na nową i po sprawie :) Quote
Recommended Posts