Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Siema, jaka najlepsza batka wejdzie w prowadnicę od kolby UBR ?

Obecna moja to Lipo 11,1 25C lecz o niej to na bank mogę zapomnieć ;P

Chcę taką by mi wlazła z kablami idealnie w kolbacza ;)

Ktoś coś ?

• 7 months later...
Posted

Pytanie dla uzytkownikow kolby UBR montowanej w aegach. Przerabialiscie cos, zeby pomiescic aku w prowadnicy ? Mam GC 16 warthoga i planuje kupic ta kolbe, tylko nie mam pojecia czy tam wejdzie lipo 11.1 dodam, ze mosfet tez siedzi w prowadnicy, z gory dzieki.

Posted

Ja mieszcze 7.4V 3300mAh.

Mam wyciete okno od gory w prowadnicy na wielkosc baterii. Calosc jest zakryta przez cheek riser.

Jutro wstawie fotki.

Posted

Ja mieszcze 7.4V 3300mAh.

Mam wyciete okno od gory w prowadnicy na wielkosc baterii. Calosc jest zakryta przez cheek riser.

Jutro wstawie fotki.

to czekam na foty. :)
Posted

Jak można taką jape wyciąć w kolbie za 500zł? Coś takiego jest trochę za długie: https://gunfire.pl/product-pol-1152206130-Akumulator-LiPo-11-1V-1300mAh-25-50C.html

Po to są wymiary akumulatora aby dopasować sobie. Ja strzeliłem w ciemno bo jeszcze tej kolby nie miałem. Tragedii nie ma ale kable wystają czyli kiepsko. Nie po to kupowałem kolbę za tyle kasy aby jeszcze szpetnie wyglądało z kablami wystającymi ale to inna historia. Zobacz na wymiary i weź krótszą.

Posted

Jak można taką jape wyciąć w kolbie za 500zł? Coś takiego jest trochę za długie: https://gunfire.pl/p...mAh-25-50C.html

Po to są wymiary akumulatora aby dopasować sobie. Ja strzeliłem w ciemno bo jeszcze tej kolby nie miałem. Tragedii nie ma ale kable wystają czyli kiepsko. Nie po to kupowałem kolbę za tyle kasy aby jeszcze szpetnie wyglądało z kablami wystającymi ale to inna historia. Zobacz na wymiary i weź krótszą.

czyli u Ciebie aku jest w prowadnicy, ale wystaja kabelki ?
Posted

czyli u Ciebie aku jest w prowadnicy, ale wystaja kabelki ?

Tak, jak masz kolbę zmierz długość i szukaj najlepiej jak najkrótszą baterie. W każdym sklepie jest opis wymiarów a więc dopasujesz sobie.

Posted

Ja w kopii UBRki mieszczę Turnigy Nanotech 11,1V 1200mAh 35-50C w jednym pakiecie.

Wchodzi dosłownie na styk. Mosfet mieści się elemencie kolby przykręcanym do wypustu w korpusie. Tylko że u mnie UBRka siedzi na ICSie - tam mocowanie kolby jest inaczej rozwiązane niż w standardzie TM.