Zachar Posted October 15, 2016 Report Posted October 15, 2016 (edited) LCK74MN nie ma akumulatora w kolbie tylko pod pokrywą komory zamkowej (akumulator stick). Jeżeli nie masz zamiaru wymieniać sprężyny na mocniejszą, to nie ma potrzeby ruszania czegokolwiek w gearboxie. Gumkę hop-up można wymienić, ale komory nie ma sensu. A już na pewno nie na E&L która jest dostosowana do dysz 20,7mm , w LCT jest typowa AK czyli 19,7mm. Jak chcesz wymieniać sprężynę (nie wiem, m150?) i ogólnie maksymalizować osiągi (szczelność) to ja bym wymienił: -sprężyna -silnik HT -prowadnica sprężyny łożyskowana( +sugerowałbym usunięcie łożyska z tłoka w celu redukcji masy) -tłok (jakiś sprawdzony np SHS niebieski z 14 zębami) -uszczelka na dyszy (koniecznie) -gumka HU + "teflon fix" (doczytaj sobie co to jest, nie trzeba tego robić teflonową taśmą, może być coś innego) -sorbo na głowicę cylindra (też sobie doczytaj) -MOSFET + wtyki t-connect (kable niekoniecznie, bo u mnie w RPK bez problemu sobie radzą z 500+ fps i fullauto, ale jak masz możliwość i przede wszystkim chęci to sobie wymień) Edited October 15, 2016 by Zachar Quote
Buniek92 Posted October 15, 2016 Report Posted October 15, 2016 Mamy taką zasadę w tym dziale: Jeden użytkownik - jeden temat. Proszę o niej pamiętać Quote
Recommended Posts