Leszy Posted September 12, 2016 Report Posted September 12, 2016 Witam uprzejmie. Przekopałem już paręnaście tematów i dalej czuję się zielony w tej kwestii. Otóż chciałbym zakupić baterię lipo jak i prostą ładowarkę mikroprocesorową do niej (nie żadne Imax B6 czy inne). Toteż prosiłbym o wskazanie mi, którą baterię oraz ładowarkę do niej powinienem kupić. Zaznaczam, że w replice mam wtyk mini tamiyę, więc chyba potrzebuję baterii jak i ładowarki obsługującej ten wtyk. Sprawa pilna, bo muszę do weekendu to mieć. Proszę bardzo o szybką odpowiedź i rzeczową radę, bo już całkiem się w tym pogubiłem. Prosiłbym o wskazanie konkretnych modeli jak i sklepu, gdzie dostanę obie te rzeczy za w miarę rozsądną cenę. Pozdrawiam. Quote
Majkhel Posted September 13, 2016 Report Posted September 13, 2016 Zmierz wymiary swojej stockowej baterii i podaj - mi się wydaje, że powinno wejć to: http://allegro.pl/lipo-turnigy-20c-40c-1800mah-7-4v-asg-i6478552109.html Quote
Recommended Posts