Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sklep Navy.pl z Wrocławia- istnieje jeszcze?

Recommended Posts

Posted

Mam pytanie o działalność sklepu navy.pl, wg info z ich strony nazywają się:

Novertic Sp. z o.o.

Pl. Orląt Lwowskich 2

53-605 Wrocław

Czy wrocławianie się orientują czy ten sklep jeszcze istnieje? Przy towarach brakuje opcji "Kup/ dodaj do koszyka" etc., na maile nie odpowiadają a jest jedna rzecz, którą chciałbym zakupić od nich.

Posted

Bo było tak: kolega znalazł coś w tym sklepie a ja wieczorem miałem okazję dorwać się do kompa. Po rejestracji nie ma opcji aby coś zamówić. Telefony widziałem ale w robocie był młynek więc nie było mi w głowie dzwonienie do nich więc (znowu wieczorem) zapytałem tutaj. Dzwoniłem kolejnego dnia (bo było już w robocie luźniej) i nic. Nikt nie odbiera. Ale co dziwne sygnał w telefonie mam jakby telefon był aktywny. W każdym razie odpuściłem sobie navy.

• 4 weeks later...
Posted

U mnie to samo: próbowałem się do nich dodzwonić - bez skutku. Wybrać mi się tam jeszcze nie chciało, ale wg google street view nie widać tam żadnego szyldu. Chyba, że to gdzieś w podwórzu.

Posted

U mnie to samo: próbowałem się do nich dodzwonić - bez skutku. Wybrać mi się tam jeszcze nie chciało, ale wg google street view nie widać tam żadnego szyldu. Chyba, że to gdzieś w podwórzu.

Byłem na miejscu,żadnego sklepu nie znalazłem.
Posted (edited)

Byłem na miejscu,żadnego sklepu nie znalazłem.

Dzięki w takim razie za informację i pewnego rodzaju wyręczenie. :icon_smile:

Edited by Michauł