domin88ozw Posted September 1, 2016 Report Posted September 1, 2016 Zastanawiam się nad zakupem czegoś co będzie ochraniać moje zęby (jaszcze przydadzą mi się do wygryzienia tętnicy przełożonym :P) ostatnio widziałem na jednej z niedzielnych strzelanek, że ktoś miał coś co nazwałem "mini stalkerem" a mianowicie osłaniało tylko usta przed kulkami i wykonane było z drutu jak zwykły stalker i obszyte dookoła. Stalker i maski neoprenowe odpadają bo lubię nie lubię mieć zakrytej twarzy. Czy ktoś wie jak to się konkretnie nazywa i ewentualnie gdzie to można dostać? to było coś wielkości bokserskiej szczęki tylko zakładane na zasadzie stalkera. Fajna sprawa bo spokojnie można zmaskować to pod arafatką albo nosić bez niczego i nie zakrywa to połowy twarzy. dzięki z góry za wszelkie podpowiedzi Quote
groszekoki Posted September 1, 2016 Report Posted September 1, 2016 A może po prostu to był przerobiony stalker? Albo coś takiego? http://www.evike.com/products/58422/ Wydaje mi się, że może to być mało wygodne. Po założeniu taki kawałek siatki musi się na czymś zaprzeć, w tym wypadku na ustach. Quote
Mixon Posted September 1, 2016 Report Posted September 1, 2016 Sam się jeszcze zastanawiałem na SteelMouth, ale ostatecznie zostałbym przy combosie stalker+nożyce do drutu+klej na gorąco i zrobienie maski pod siebie. Quote
_Czarny_ Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 Sam się jeszcze zastanawiałem na SteelMouth, ale ostatecznie zostałbym przy combosie stalker+nożyce do drutu+klej na gorąco i zrobienie maski pod siebie. Tylko najpierw przypasować do gogli/okularów roboczo na twarzy zanim zaczniecie zszywać i kleić całą konstrukcję. Uczcie się na moich błędach ;) Teraz muszę poprawić konstrukcję a jestem leniwy i mi się jeszcze nie chciało. Quote
Recommended Posts