Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam

Chce przerobić swoją l96 od agm na gazową, przeszukałem internet i nie znalazłem części których potrzebuje, czyli cylindra dostosowane do gazu i przejściówki do butli z gazem.

Posted

Wiem, że są różnice ale może się okaże, że jak podeśle im replikę to jakoś mu to dopasują. Dlatego zaproponowałem mu telefon. Innaczej to zaraz zaczną się tu spekulacje i przepychanki na temat, kto ma rację.

Posted

Dziękuję, zadzwonię i zapytam, lecz chciałbym trochę zaoszczędzić bo szczerze mówiąc nie chce wydać 500 zł na same podzespoły, jak bym im to podesłał to pewnie 200 zł za ich pracę czyli 700 zł za całość

Wysłane z mojego E7 przy użyciu Tapatalka

Posted

Jakie 500 za podzespoły? Konwersja z reduktorem i adapterem na kapsuły to jakieś 900zł.

Jeśli chcesz zrezygnować z gazu i zostać przy sprężynie to tuning też będzie kosztował. Zaczynając już od zakupu Wella, bo AGM chyba nie jest dobrą bazą pod tuning.

Posted

500 zł, ponieważ mam zakład produkcyjny który posiada maszyny typu cnc czyli mogę sobie samemu wytwarzać niektóre podzespoły.

Wysłane z mojego E7 przy użyciu Tapatalka

Posted

No tak, ale dobrej lufy, dobrej komory hu se nie zrobisz a to już koszt rzędu 500zł jak nie więcej . Wiem wiem , masz cnc to se zrobisz, tylko pamiętaj o projekcie najpierw na sucho, potem w "cadzie", To nie takie hop siup jak myślisz ;)