szmidt87 Posted August 27, 2016 Report Posted August 27, 2016 A więc jestem posiadaczem tego plastiku dla dzieci :icon_smile: więc się wypowiem. Może najpierw na temat zestawu: Okulary bez obrazy dla rozsądnego człowieka możesz wywalić :icon_biggrin: po za tym te okulary i tak przed Asg prof, by cię nie ochroniły a bardziej krzywdę zrobiły. Co do samej broni: Nie trzeszczy obudowa , widać chinole mają nową nie zużytą formę do tego odlewu. Na pierwszy rzut oka widać jednolitość bez opcji tuningu (więc tu fps-ów , osiągów nie polepszysz)Na moje oko laika tematu Asg. Jeśli chodzi o celność. i tu zaszokuje pewnie połowę :icon_biggrin: Celuje i trafiam :icon_biggrin: na 10 metrach lekko trafisz w małe obiekty i poprawisz skill :icon_smile: najdalsze strzelanie miałem z około 18 metrów do plastikowego kubeczka, z poprawką też ładnie ustrzelisz :icon_smile: Pewnie zadajesz pytanie czy to się nadaje do grupowych gier? A no powiem ci że nie za bardzo. Nie z racji tego ,że ma mało FPS czy celność za słabą ..... a z racji tego iż kolega trafiony z 20 metrów by tego nie poczuł :icon_biggrin: więc by w ciebie nawalał dalej hehehe ale do grilowych zawodów , dla małolatów ,twoich dzieci i dla po prostu strzelania bez podtekstów profesjonalnych jest ok. Wystrzelałem tym może 700 kulek załapałem "bakcyla" i ogarniam dopiero temat Asg, więc jeśli ten plastik też doprowadzi do tego ,że go załapiesz to kupuj :icon_biggrin: pozdrawiam ciebie i ekspertów forum, jednocześnie witam bo jestem nowy! Powodzenia Quote
malin2k2 Posted September 1, 2016 Report Posted September 1, 2016 Pieniądze wyrzucone w gów.. znaczy w błoto. Quote
Recommended Posts