Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Jaka jest po wyjęciu z pudełka, co warto zrobić na początek. Jeśli tuningowałeś - było ciężko? Chciałbym tą replikę używać naprzemiennie do ASG i reko JWK (brak oznaczeń nie szkodzi, się pomaluje bo to nie je amelinium :P).

Posted

Kurde, nie mogę znaleźć tej pozycji na stronie producenta. Pytanie do Ciebie, masz konkretnie ten model, czy WE-888 drugiej generacji? W sumie to chyba wszystko jedno, czy jest jakaś różnica poza tym "High torque" silnikiem?

Posted

Witaj,

Mam replikę HK od momentu jej wyjścia na rynek Polski. W replice nic nie zmieniałem, po serwisie wstępnym i doszczelnieniu układu dała na chrono 460 FPS. Miałem już 2 inne repliki WE i jestem z nich bardzo zadowolony.

Na +

Lufa i komora, bardzo fajna szczelność i spasowanie

Wykonanie zewnętrzne w klasie VFC (niestety nie ma markingsów)

Zwalniacz springa na pozycji selektora SAFE

Stokowo wzmacniany GB poprzez wykonanie nacięć w oknie cylindra.

Mocny silnik

Na -

Silnik piszczy na zębatkach

Prowadnica kolby jest malowana bardzo słabą farbą

W razie czego zapraszam na PW, odpowiem na wszelkie pytania

Posted

Jaka jest po wyjęciu z pudełka, co warto zrobić na początek. Jeśli tuningowałeś - było ciężko? Chciałbym tą replikę używać naprzemiennie do ASG i reko JWK (brak oznaczeń nie szkodzi, się pomaluje bo to nie je amelinium :icon_razz:).

Mój egzemplarz po wyjęciu z pudełka miał 456 fps. Nic nie grzebałem w GB, zmieniłem tylko lufę i gumkę hop-up ma teraz 480fps.

Pracuje świetnie i wykonana jest super. W moim egzemplarzu nie piszczał silnik od samego początku pięknie chodzi. A i też jest z pierwszej partii która przyszła do Polski :P

Kurde, nie mogę znaleźć tej pozycji na stronie producenta. Pytanie do Ciebie, masz konkretnie ten model, czy WE-888 drugiej generacji? W sumie to chyba wszystko jedno, czy jest jakaś różnica poza tym "High torque" silnikiem?

Mam konkretnie ten model z linka.

Posted

Tak myślałem, żeby na start wsadzić tam GATE'a PicoSSR3, kable niskooporowe oraz czarną gumkę Systemy. Sprężyny nie opłaca się chyba wymieniać - to nie HK417 żeby z tego wyborówkę robić :P Pytanie jak z CQB? Wymiana sprężyny to utrata gwarancji? Ciekawe co za sprężyna tam siedzi w stock'u, bo jest jakaś o nieregularnym stock'u i sądząc po FPS'ach to pewnie jakaś M130. I pytanko - co to za "bezpiecznik" siedzi w stock'u?