wawi08 Posted August 12, 2016 Report Posted August 12, 2016 Witam, mam problem z obiema moimi klamkami, glockiem 17 army i m9 kjw. Problem z glockiem polega na tym, że nie wystrzeliwuje kulek, myślałem że to wina gumki hop up ale po wymianie dalej to samo. Problem z m9 polega na tym, że po półtorej roku leżenia w szafie w końcu ją złożyłem wydawało by się dobrze ale pierwszy strzał jest normalny ruch zamka o potem mniejszy tak o połowę. Replika sprawia wrażenie jakby za pierwszym strzałem poszło za dużo gazu i pozamrażało bebech. Z góry dzięki za pomoc. Quote
wiciok Posted August 12, 2016 Report Posted August 12, 2016 Problem z glockiem polega na tym, że nie wystrzeliwuje kulek, Może coś więcej? Quote
wawi08 Posted August 12, 2016 Author Report Posted August 12, 2016 Po prostu nie wystrzeliwuje i zostają w komorze. Quote
wawi08 Posted August 12, 2016 Author Report Posted August 12, 2016 Teraz zobaczyłem że w glocku z lufy nie wylatuje gaz i pewnie dlatego nie wystrzeliwuje kulki(sprawdzałem przy pustej komorze za pomocą kartki) Quote
-Otto- Posted August 13, 2016 Report Posted August 13, 2016 http://forum.wmasg.pl/topic/160546-rozwiazany-pistolet-gbb-pobiera-kulki-ale-ich-nie-wystrzeliwuje-bb-dziala-bez-zarzutu/ Quote
wawi08 Posted August 13, 2016 Author Report Posted August 13, 2016 Miałem właśnie pisać że dzieje się to samo co w tym wątku, tyle że przeczyściłem cylinder i nie widzę zabrudzeń a zacina się mimo to, po pierwszym strzale. Jutro przedmucham jeszcze cylinder kompresorem i zobaczę czy działa. Quote
Recommended Posts