Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Pistolet ASG Elite Force Racegun CO2 - czy dobry do IPSC AA?

Recommended Posts

Posted (edited)

Przykro mi ale według mnie nie będzie dobry. I śmiem tak twierdzić mimo, że sam nie strzelam AA IPSC :icon_smile:. Juz pomijam ten stały hop up, co z zasady dyskwalifikuje większość takich replik, ale dobra replika do AA IPSC to przede wszystkim taka do której będziesz miał worek części na zawołanie, czyli w polskich warunkach w zasadzie pozostaje ci tylko Tokio Marui Glock 17 lub Tokio Marui Hi-Capa, ewentualnie Glock 17 lub Hi-Capa od WE lub KJW. Przeczytaj ten cały temat (skup się na postach sipapa) i będziesz miał już jakiś ogląd sprawy. Pozdrawiam.

http://forum.wmasg.p...sc#entry2080025

Edited by wredny_bo_trzeźwy
Posted

Dzięki za odpowiedź. Myślałem, że udało mi się znaleźć coś co mogłoby zastąpić repliki Tokyo Marui, które są średnio dostępne. W opisie jest, że to replika specjalnie przygotowana pod AA IPSC. No cóż szkoda - w każdym razie jeszcze raz dzięki.

Posted

Proszę bardzo :) Co do Tokio Marui to i tak mimo średniej dostępności są to repliki do których jest najwięcej części - tych zamiennych i tych tuningowych. Ale tak jak napisałem większość odpowiedzi znajdziesz w tamtym temacie - KJW czy WE też ujdzie. Pozdrawiam.

Posted

Dzięki za odpowiedź. Myślałem, że udało mi się znaleźć coś co mogłoby zastąpić repliki Tokyo Marui, które są średnio dostępne. W opisie jest, że to replika specjalnie przygotowana pod AA IPSC. No cóż szkoda - w każdym razie jeszcze raz dzięki.

Kolega już Ci świetnie wytłumaczył dlaczego ta replika nie nadaje się na dłuzszą metę do zabawy w IPCS AA.

A co dostępności Hi-capy, to proszę-tu masz dostępną i są często w tym sklepie:

http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=705