Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam. Jako laik mam problem replika strzela dobrze celnie i mocnie jak powinna lecz zastanawia mnie czemu rusza się w GB cylinder. Można nim normalnie obracać i ma malutki luzik. I nie wiem czy to wina szkieletu, cylindra czy tak powinno być.

Posted

Taśma teflonowa. Tylko zdejmij uszczelkę/uszczelki z głowicy, owiń teflonem i dopiero wpakuj uszczelki.

Jeśli na dyszy nie masz uszczelki i lata jak żyd po pustym sklepie to daj jakiś gęsty smar i daj go odrobinę więcej (ale nie za dużo żeby Ci gumki nie opluło). Jeśli uszczelka jest to lekko zwilż jakimś silikonowo-teflonowym albo innym podobnym, ale tutaj już naprawdę symbolicznie. Przy czym w obu przypadkach naprawdę uważaj na ilość żeby gumka nie dostała smaru. Inaczej zaczną się czary z podkręcaniem itp.

Posted

No i pięknie :) Wszytko ładnie siedzi są delikatne luzy (od strony tłoka), ale się nie kręci. Strzykawka bez dyszy wyszła przepięknie. Po założeniu dyszy troszkę gorzej ale i tak lepiej niż w stock-. Nad zmianą dyszy pomyślimy ale w innym terminie :)