wawi08 Posted July 31, 2016 Report Posted July 31, 2016 Witam, przeszukałem już forum oraz pytałem wujka googla ale nie znalazłem czego szukałem. Mianowicie, posiada ktoś już hk416 od VFC w wersji v2? Jak z częściami elektroniką itd.? Czy warko kupić, w końcu ponad 2,5k to dosyć sporo? :P Quote
Kryngerus Posted August 16, 2016 Report Posted August 16, 2016 Z tego co wiem, to ta HK różni się od poprzedniej wersji chyba tylko fabrycznym mosfetem :) Niestety jak zawykle jest problem z dostępnością. Jedyną chyba na razie rozsądną ofertą jest bron.pl (redberet troche ciebkie opinie, militaria.pl pozostawie odpowiedz autorowi a specshop już ma na razie brak dostępności chociaż to nowość). Sam na nią poluję, ale jak to elektryki od Umarexa trzeba dużo włożyć na tuning, ale w stocku podobno jest całkiem spoko pomimo tych 350 zł. Sam jestem ciekaw czy ktoś zrobił już test stock na gumce systemy czy g&g oraz precce 6,03 czy 6,01 :) Quote
Recommended Posts