ThePendzel Posted July 12, 2016 Report Posted July 12, 2016 Czy ktoś zna jakiś sklep który w Polsce sprzedawałby komplety (spodnie+bluza) Gorka4 produkcji BARS? Przeszukałem trochę internetu i najbliżej z "importem" do polski w rozsądnych cenach znalazłem u Brytoli. Może być stacjonarny (okolice Warszawy lub Białegostoku), lub internetowy. Byłbym dźwięczny za choćby naprowadzenie na ślad. Quote
awasil28 Posted July 17, 2016 Report Posted July 17, 2016 Frontowiec w Warszawie na polnej. Sent from iPhone Quote
ThePendzel Posted July 17, 2016 Author Report Posted July 17, 2016 Byłem. Nie mają gorek a tymbardziej nic od Bars. Quote
awasil28 Posted July 17, 2016 Report Posted July 17, 2016 Ja na twoim miejscu wziął bym po prostu górkę z grey-shop.ru Sent from iPhone Quote
awasil28 Posted July 17, 2016 Report Posted July 17, 2016 https://grey-shop.ru/Special-suits/Gorka-Suits/Suit-Gorka-4-Bars Sent from iPhone Quote
awasil28 Posted July 17, 2016 Report Posted July 17, 2016 Kolega chciał gorke 4 i szczerze mówiąc lepiej kupować u źródła niż na allegro zwłaszcza że cena taka sama. Sent from iPhone Quote
ThePendzel Posted July 18, 2016 Author Report Posted July 18, 2016 O grayshopie wiem ale niestety śpiewają sobie jedną trzecią ceny za wysyłkę w €. Quote
awasil28 Posted July 18, 2016 Report Posted July 18, 2016 (edited) Wysyłka przez EMS jest droga, przez normalną pocztę do Irlandii płaciłem 23€ di Polski powinno być taniej. Sent from iPhone Edited July 18, 2016 by awasil28 Quote
sliver Posted March 23, 2017 Report Posted March 23, 2017 Co do Grey-Shopa - kiedyś bardziej opłacało się płacić w GBP, USD a na końcu w Euro. Kwestia przeliczenia sobie kosztów na kartce. Zamawiałem dwa razy i z doświadczenia wiem, że w komentarzu do zamówienia podaj dokładny rozmiar jaki cię interesuje bo na stronie jest w "widełkach" i może przejść ten większy. Dodatkowo mają tendencję do wysyłania pomyłek w obie strony - zamawiałem t-shirta w Spectre SKWO a dostałem Combat Shirta w Spectre SKWO. Kumpel za to zamawiał graty w EMR a dostał w oliwce. Quote
Recommended Posts