Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

http://www.altair.com.pl/news/view?news_id=19853

W ramach Tytana mają powstać też przekroje MSBS-5,56 oraz modele treningowe (w tym do amunicji barwiącej). W przyszłym roku należy spodziewać się pierwszej realistycznej repliki treningowej MSBS-RRT, w postaci podobnej, jak Beryl-RRT, czyli konstrukcji pneumatycznej, w której powietrze sprężane jest za pomocą tłoka napędzanego elektrycznie
Posted

No nie powiem, MSBSa na prónd to bym wziął. W sumie palny na rynek cywilny też mile widziany :)

Ciekawe, kto i kiedy to wypuści. Mam nadzieję, że nie Ares.

Posted

Gówna na diament nie wyszlifujesz. Gearbox można zawsze wymienić, ale jeśli z zewnątrz jest padaka, to koniec. MSBS to nowa konstrukcja, bez szrotu z jednostek i możliwości dosztukowania czegoś z AK, jak w berylach.

Dodano przez Tapatalk. Post zatwierdzony przez Europejską Komisję do Zatwierdzania Postów - podwydział Wojskowości i Ogrodnictwa

Posted (edited)

Mnie zadowoli MSBS na .22LR

Ale Airsoftówka to łojeju. Shut up and take my money! Ale tylko w przypadku jeżeli nie będzie to Ares. ;f Super by było gdyby np. wykonanie zlecili ASG.

Edited by reaper666
Posted

Chciałbym, żeby była wersja gazowa. Najlepiej od WE, bo odpadnie konieczność robienia nowych magów, a i części będą tanie.

Nie powiem , nie obraziłbym się, pewnie udałoby się wmontować albo TNK/Daytonę od MSK lub KIT od Aylana i byłby cudny GBBR HPA ;)

Posted

Mnie zadowoli MSBS na .22LR

Czyli przeciętne .22lr w cenie porządnego Anschutz-a? Warto? Niewarto.

Wg. zapowiedzi FB Radom z ShotShow to będzie "about 2,000 $" za wersję .223/5,56. Przy "polityce cenowej" naszych "geniuszy marketingu" z FB Radom za .22lr pewnie trzeba będzie położyć "about 1,500 $". Ja dziękuję. To już wolałbym HK416 .22lr albo NEA.

Posted

Ale to jest pewne w 100%, że specjalnie pod Evo ASG otworzyło fabrykę? Czy np. wynajęli Aresa/VFC by ulepili pod ich szyldem?

Repliki rzekomo Made in Europe, więc Aresy i inne VFC odpadają - chyba, że tylko montaż jest w Europie, czy jakieś tam inne kruczki wykorzystali.

Zresztą co to za różnica czy mają własną fabrykę, czy zlecają część/całość podwykonawcom? Replik nie da się kupić pod inną marką i tyle, więc nie jest to rebrand.

Posted

Made in EU... Chyba pudełka.... No ale serio, mi się wydaje, że najbardziej podobny jest MSK i może by WE zrobiło (zawsze lepiej niż ARES). Niemniej .22 LR by był dla mnie super tylko no właśnie w tym przypadku największym przeciwnikiem FB jest właśnie FB....

Made in EU było by dobrze ale naprawdę chciał bym Made in PL (od początku do końca)....

• 7 months later...