roooky88 Posted June 14, 2016 Report Posted June 14, 2016 Ciekaw jestem Waszych opinii na temat silników Roooket(zielonych). Sam używam jego na SP150 - poprzednio był F1 Tornado i niestety po 2 miesiącach szlag go trafił. Roket trzyma się na razie elegancko, nie mam z nim problemów a strzela już około 6miesięcy. Czytałem, że Rocket to podobno to samo co SHS, a on wytrzymuje mocne sprężyny. Nie jestem jednak do tego przekonany - porównywałem SHS kolegi do Rocketa i wyglądają one jednak inaczej. Powoli buduję parasnajpe, do której chcę wrzucić sprężynę Guardera 170. Czy dla tego silnika nie będzie to za dużo? Ktoś ich próbował z mocnymi sprężynami? Quote
Emcet Posted June 14, 2016 Report Posted June 14, 2016 Daj mu dobre przełożenie i odpowiednie napięcie, to pociągnie. Dodano przez Tapatalk. Post zatwierdzony przez Europejską Komisję do Zatwierdzania Postów - podwydział Wojskowości i Ogrodnictwa Quote
Recommended Posts