Pietia01 Posted June 13, 2016 Report Posted June 13, 2016 Witam niedawno zakupiłem bore up od shs i problem polega na tym ze glowica tloka jest zbyt mała do cylindra ,praktycznie zero szczelności,niezdziwilo by mnie to gdybym sam dobieral części ale byl to zestaw i to mnie dziwi ze na zestawie nie ma szczelności.Coś poradzicie? Jaką glowice tloka kupic zeby to mialo szczelnosc Quote
Szycha201 Posted June 13, 2016 Report Posted June 13, 2016 (edited) A nie czasem sam oring wystarczy? Podejdziesz do sklepu z uszczelkami, za parę groszy kupisz kilka i sobie coś dopasujesz. Nałożyłeś smar silikonowy do cylindra? Pytam bo kupiłem ten bore up i poza średnią szczelnością dyszy nic mu nie dolegało. A po zmianie dyszy na Protecha za 11zł szczelność strzykawka:) Edited June 13, 2016 by Szycha201 Quote
Pietia01 Posted June 13, 2016 Author Report Posted June 13, 2016 Tak smar sylikonowy użyłem W zasadzie to tak jak mowisz zmiana oringu powinna wystarczyć. Jutro sie wybiore do hydraulicznego i spróbuje cos dobrac A ty kupiles tego borka z jednoczesciowym cylindrem (glowica zespolona z cylindrem)czy z wszystkim osobno? Quote
The-Naturat Posted June 16, 2016 Report Posted June 16, 2016 Jeszcze w agromie dostaniesz takie uszczelki od ręki, w 3 różnych brałem i nie było problemu. Quote
Recommended Posts