Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam,

mam zamiar kupić replikę RK-05. Zastanawiam się czy jest lepsza od Cymy 028, co polecacie na początek, ktoś miał obie w dłoniach i może się wypowiedzieć? + czy magazynki od cymy pasują do Boyi?

Posted (edited)

Milion razy tu pisali ze RK od 03 w górę lepsze od CM.028.

Mógłbym się dowiedzieć co jest takiego gorszego w RK 01 i 02, że nie wymieniłeś ich?

Poleciłbym kulki G&G (bo Guarderów nie miałem), ale ponoć ostatnio spadła ich jakość.

Edytuj: seria RK jest lepsza zewnętrznie od Cm 028. Wewnętrznie jest to podobny poziom (z być może przewagą Cymy).

Edited by MarekMac
Posted

Różnic to tam nie ma żadnych w wykonaniu, więc to pewnie prywatna awersja autora do cyfr 1 i 2 :)

Dodano przez Tapatalk. Post zatwierdzony przez Europejską Komisję do Zatwierdzania Postów - podwydział Wojskowości i Ogrodnictwa

Posted

Witam,

mam zamiar kupić replikę RK-05. Zastanawiam się czy jest lepsza od Cymy 028, co polecacie na początek, ktoś miał obie w dłoniach i może się wypowiedzieć? + czy magazynki od cymy pasują do Boyi?

Ja miałem i używałem - dopłać i bierz RK. Najlepiej RK-08, bo wykonane w całości ze stali. ZnAlowe zawiasy kolby w niższych numerach lubią się łamać po ok. 2 latach używania.

W replikach AK fajne jest to, że magazynki zazwyczaj pasują. A jak nie pasują, to znak, że trzeba spiłować zatrzask przy replice. Wtedy na pewno będzie pasować.

Posted (edited)

A jakieś "ulepszenia" na początek? Np. Gumka silikonowa hop-up od guardera (co ona tak właściwie daje?)

Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka

Edited by __voodoo
Posted

A jakieś czytanie forum na początek?

Dodano przez Tapatalk. Post zatwierdzony przez Europejską Komisję do Zatwierdzania Postów - podwydział Wojskowości i Ogrodnictwa

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...